Πριγκίπισσα Βεατρίκη: «Ανακηρύχθηκε» ως η πιο καλοντυμένη στην Βρετανία για το 2024 – Πως την βοήθησε η stylist της να «απογειώσει» τις εμφανίσεις της (φωτό)

«Μου αρέσει να ξεπερνάω τα όρια των πελατών μου, αλλά & να τηρώ τους αυθεντικούς κώδικές τους», είπε η στιλιστριά της.

Μπορεί αυτό να μην το περιμέναμε αλλά σύμφωνα με το περίοδοί Tatler, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι το πιο καλοντυμένο άτομο στην Βρετανία για το 2024.

Όσο και να θέλαμε η Πριγκίπισσα Κέιτ να είναι στην πρώτη θέση, η κόρη του Πρίγκιπα Αντρέα νίκησε!

Πως έγινε αυτό; Απλά σημείωσε πρόοδο…

Η ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου, Βεατρίκη είχε γίνει viral για το περίεργο και καπέλο που φόρεσε στον γάμο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Με απόλυτη σιγουριά η Βεατρίκη και η αδελφή της, η Πριγκίπισσα Ευγενία κατακεραυνώθηκαν από τα άρθρα που επέκριναν τα εκκεντρικά καπέλα τους.

Image

twitter

Από τότε, όμως έχουν αλλάξει και οι δύο το στιλ τους.

Η μεγάλη πρόοδος στα looks της Πριγκίπισσας Βεατρίκης

Image

twitter

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει τελειοποιήσει την εμφάνισή της τον τελευταίο χρόνο.

Image

twitter

Προσέθεσε κάποια πολύ chic κομμάτια της νέας σεζόν στην γκαρνταρόμπα της, τα οποία συνδύασε με κάποια διαχρονικά βασιλικά αξεσουάρ.

Image

twitter

Η αλήθεια είναι ότι πειραματίστηκε με διαφορετικά στιλ, σιλουέτες και επωνυμίες στο παρελθόν.

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γιορτάζει 4 χρόνια γάμου με τον καλό της, Edoardo! Δείτε φωτό από τη μυστική τελετή που άφησαν εποχή

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη τώρα βρήκε το στιλ της.

Φορά ασταμάτητα ρούχα και αξεσουάρ από τα brands Self Portrait, Beulah και The Vampire's Wife.

Ας πάρει τα εύσημα όμως η στιλίστριά της, Olivia Buckingham, η οποία ντύνει επίσης την Πόπι Ντελεβίν και τη Νίκι Χίλτον.

Image

twitter

Σύμφωνα με την Daily Mail η Olivia είχε πει: «Μου αρέσει να ξεπερνάω τα όρια των πελατών μου, αλλά και να τηρώ τους αυθεντικούς κώδικές τους».

Image

twitter

«Δεν θέλω να είναι μονόπλευρο, αυτό που απολαμβάνω είναι να τους δίνω δημιουργική ελευθερία, μετά συναντιόμαστε στη μέση και βγάζουμε μια μαγική εμφάνιση».

Ανάμεσα στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους είναι και ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κρουζ, η αδελφή της Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ και η νέα Πρώτη Κυρία της Βρετανίας, Λαίδη Βικτόρια Στάρμερ.

Διαβάστε ακόμα: H πριγκίπισσα Βεατρίκη θρηνεί τον θάνατο του playboy πρώην της από ναρκωτικά -Ποιος ήταν ο Paolo Liuzzo & πότε έβγαινε με την Royal (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr