Κυρίες & κύριοι από εδώ ο Μπίκον! Ο σκύλος-θεραπευτής της ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ - Αξιολάτρευτος με χιλιάδες followers! (βίντεο)

Δίνει άλλο νόημα στις δοκιμασίες

Έχετε δει πιο αξιολάτρευτο σκυλάκι; Εμείς όχι!

Οι Ολυμπιακές δοκιμασίες μπορεί να είναι σκληρές, η ομάδα γυμναστικής των ΗΠΑ ωστόσο έχει έναν αξιολάτρευτο υποστηρικτή για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το άγχος: έναν σκύλο θεραπείας με το όνομα Μπίκον.

Σύμφωνα με το NBC News, το 4χρονο γκόλντεν ριτρίβερ είναι ο “πρώτος επίσημος σκύλος θεραπείας της USA Gymnastics” και μάλιστα φοράει επίσημα διαπιστευτήρια προσωπικού που γράφουν “Καλύτερο Παιδί” (Goodest Boy) για να το αποδείξει.

Ο Μπίκον παρακολούθησε τις δοκιμές της Ολυμπιακής Ομάδας Γυμναστικής των ΗΠΑ του 2024, οι οποίες διεξήχθησαν από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στη Μινεάπολη.

Στις 29 Ιουνίου, η Σούνι Λι – η οποία μαζί με τις Σιμόν Μπάιλς, Τζόρνταν Τσάιλς, Τζέιντ Κάρεϊ και Χέσλι Ριβέρα θα εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι – ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την έναρξη των δοκιμών, συμπεριλαμβανομένης μιας με την ίδια και τον Μπίκον.

“Δόξα τω Θεώ για το Μπίκον”, έγραψε στη λεζάντα. “Η πρώτη μέρα των δοκιμών τελείωσε, πάμε στη δεύτερη μέρα”.

Ο Μπίκον, ο πρώτος σκύλος θεραπείας της αμερικανικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής

Ο Μπίκον δεν ήταν μόνο δημοφιλής στους αθλητές, αλλά έχει γίνει αγαπημένος στους οπαδούς της γυμναστικής. Εκτός από τη θεραπεία κατοικίδιων ζώων, το βιογραφικό του στο Instagram (με 28 χιλιάδες followers) αναφέρει ότι του αρέσει να περνάει χρόνο στο ψυγείο, το κολύμπι, η πεζοπορία και να είναι φίλους με όλους!

Σε συνέντευξή της στο ESPN, η εκπαιδεύτρια του Μπίκον, Τρέισι Κάλαχαν Μόλναρ, δήλωσε ότι ο σκύλος λειτουργεί ως συναισθηματικό σφουγγάρι για τους αθλητές, βοηθώντας τους να “γιορτάσουν τα καλά πράγματα και να είναι εκεί και να παρέχει υποστήριξη στις προκλήσεις”.

Σύμφωνα με τους New York Times, στο πρόσφατο εθνικό πρωτάθλημα στο Fort Worth, η γυμνάστρια Τζόσελιν Ρόμπερσον είπε: “Μπίκον, σε αγαπώ τόσο πολύ! Είναι τόσο χαριτωμένος! Έχω ήδη πει στον κόσμο ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει η Αμερικανική Γυμναστική για εμάς”.

Οι Times αναφέρουν επίσης ότι η γούνα του “μυρίζει σαμπάνια και σαμπουάν βατόμουρου”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ