Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους - Πολλές υποχρεώσεις & ίσως κάποια απογοήτευση ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Κρύο – ζέστη μας πάει η Τετάρτη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας, εξακολουθεί όπως και χθες να βρίσκεται στους Διδύμους . Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται καθώς η συναισθηματική Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες. Έτσι μπορεί να έχουμε πολλές υποχρεώσεις ή ακόμη και κάποια απογοήτευση που δεν μας αφήνει να χαλαρώσουμε. Αυτό αφορά βέβαια περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαήμερου. Ευτυχώς τις βραδινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει ένα ωραίο εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργώντας καλύτερη και πιο εξωστρεφή διάθεση. Αξιοποιήστε τις βραδινές ώρες για μια έξοδο, για τις επαφές σας αλλά και για να τονώσετε τις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την πιο ήπια για το ζώδιο σας επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους, ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ή απλώς για να απολαύσετε απερίσπαστοι μια πιο σχετικά άνετη ημέρα. Σαφώς θα έχετε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και σήμερα, απλά η δουλειά θα βγαίνει πιο εύκολα. Σημαντική μέρα και για σοβαρές συζητήσεις, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Το πρωί η επιρροή του τετραγώνου Σελήνης – Κρόνου μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και σε μια συζήτηση με ένα συνεργάτη ή με ένα φίλο να σας βγουν ένταση και νεύρα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να καλμάρετε, δώστε τόπο στην οργή και επανέρχεστε προς το τέλος της μέρας με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται και για διασκέδαση αλλά και για να γλυκάνετε τη σχέση με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι αυξημένες σήμερα και φαίνεται ότι μπορεί να εισπράξετε κάποια αναγνώριση για τους κόπους σας. Με κάποιο τρόπο θα καταλαγιάσουν και κάποιες ίσως ανασφάλειες που είχατε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα μολονότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να νιώσετε πλήρως ασφαλείς στα επαγγελματικά. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι το κυρίαρχο συναίσθημα σχεδόν όλου του καλοκαιριού. Ένα πιεστικό οικονομικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό τις πρωινές ώρες. Από την άλλη αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας ή αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά μπορεί να έχετε εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης στο ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα σας βαραίνουν και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους ή μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας με ευκαιρίες να είστε δημιουργικοί αλλά και συγκεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα. Μην ξεχνάτε όμως μέσα σε όλα να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη αποφύγετε τις εντάσεις σε μια σχέση τις πρωινές ώρες που η Σελήνη κοντράρεται με τον Κρόνο, καθώς μπορεί να μην καταφέρετε εύκολα να αυτοκυριαρχηθείτε. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση ή να παρατηρείτε ότι οι άλλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας εκμεταλλευτούν παραβιάζοντας κάποια όρια. Στο χέρι σας είναι να τους δείξετε ότι δεν τους «παίρνει» προστατεύοντας μόνοι σας τα όρια σας και τον εαυτό σας κι ας γίνετε δυσάρεστοι σε κάποιους.

 

 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr