Τέλος το θρίλερ στον Σηκουάνα! Βούτηξαν κανονικά οι αθλήτριες του τρίαθλου - Περήφανος ο Μακρόν

Λόγω των βροχοπτώσεων, η ποιότητα νερού είχε αλλοιωθεί

Μετά από πολλές αναβολές, τα αγωνίσματα που γίνονται στον Σηκουάνα επιτέλους διεξάγονται και πάλι!

Το τρίαθλο των γυναικών πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τις αθλήτριες να κολυμπούν στον ποταμό Σηκουάνα.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μεγάλη ανησυχία στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για το τρίαθλο. Λόγω των βροχοπτώσεων, η ποιότητα νερού του Σηκουάνα δεν συμφωνούσε με τις προϋποθέσεις της World Triathlon και έτσι αναβλήθηκε για μία μέρα.


Σήμερα (31/7/2024), όμως, όλα κύλησαν ομαλά και ο αγώνας των γυναικών ξεκίνησε κανονικά, ενώ θα ακολουθήσει κι αυτός των ανδρών.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν ανάλογα προβλήματα με την μαραθώνια κολύμβηση, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 8 και 9 Αυγούστου.

Το "περήφανο" post του Εμανουέλ Μακρόν

"Σε 4 χρόνια, πετύχαμε το αδύνατο εδώ και 100 χρόνια: ο Σηκουάνας είναι κατάλληλος για κολύμβηση! Μια φανταστική κληρονομιά. Γαλλική υπερηφάνεια.", σημείωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας σε ανάρτηση του στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Το Charlie Hebdo για την την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Το σκίτσο που τα λέει όλα

Διαβάστε ακόμη: Τι συγκλονιστική στιγμή! - Αυτή η φωτογραφία έγινε viral & χαρακτηρίστηκε η εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 – Ο Βραζιλιάνος surfer, Gabriel Medina έκανε το «θαύμα του»

Διαβάστε ακόμη: Κυρίες & κύριοι από εδώ ο Μπίκον! Ο σκύλος-θεραπευτής της ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ - Αξιολάτρευτος με χιλιάδες followers! (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ