Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Σύγκρουση λογικής & συναισθημάτων - Ανασφάλειες & φοβίες σε υπερθετικό βαθμό

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλό μήνα! Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο τα ξημερώματα και η πρώτη της όψη είναι μια δευτερεύουσα χιαστί όψη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Έτσι είναι πιθανόν να συγκρούεται η λογική με τις επιθυμίες της καρδιάς μας, νωρίς το πρωί. Ταυτόχρονα μπορεί να μεγεθύνονται οι ανασφάλειες μας ή οι φοβίες μας, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιο δεδομένο που μας κάνει να νιώθουμε έτσι. Στην πορεία της μέρας ,η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο και θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με ένα καλύτερο τρόπο την Πέμπτη. Είναι μια εξαιρετική όψη για οργάνωση, για τακτοποιήσεις αλλά και για τις επαφές και τις διαδρομές μας.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας φιλικό ή επαγγελματικό, δεν αποδέχονται κάποιες δράσεις σας ακόμη και το στυλ της ζωής που κάνετε. Από την άλλη μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώθετε δυσφορία με τον τρόπο της ζωής σας ή ακόμη και με το σπίτι που μένετε και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Αν λοιπόν νιώθετε ότι η προσωπική σας ζωή θέλει οργάνωση, η σημερινή μέρα προσφέρεται καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο. Η όψη αυτή σας δίνει κίνητρο να κάνετε ξεκαθαρίσματα στα πράγματα που έχετε στο σπίτι ή στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας, ώστε να μην κρατάτε άχρηστα πράγματα γύρω σας. Από την άλλη είναι εξαιρετική όψη για να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, με το οποίο μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο στον τομέα επικοινωνίας και σχηματίζει χιαστί όψη με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις σας σε ένα επαγγελματικό θέμα στο οποίο αντιτίθεστε, από φόβο κυρίως πως μπορεί να το εκλάβει ένας ανώτερος ή προϊστάμενος είτε και πελάτης σας. Πιθανώς όμως δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε τόσο ευθείες προσεγγίσεις. Καλύτερα να συζητήσετε το πρόβλημα με ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή να πάρετε λίγο χρόνο να ετοιμάσετε μια επιχειρηματολογία πιο στέρεη. Στην πορεία η μέρα είναι πολύ πιο άνετη για σας και πολύ βοηθητική, τόσο για συζητήσεις όσο και για μετακινήσεις αν ξεκινάτε ας πούμε σήμερα τις διακοπές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Η Σελήνη εγκαταλείπει τα ξημερώματα της Πέμπτης το ζώδιο σας για να προχωρήσει στον Καρκίνο, στρέφοντας την προσοχή σας σε πιο πρακτικά θέματα όπως πχ αυτά της δουλειάς ή των οικονομικών. Σήμερα όμως πρέπει να προσέξετε τις πρωινές ώρες τα έξοδα σας. Με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας, να αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμη να κάνετε κάποιες επισκευές ή τροποποιήσεις. Από την άλλη είναι μια καλή όψη αυτή, αν θέλετε να συσφίξετε σχέσεις με συνεργάτες και να δείξετε τα φιλικά σας αισθήματα απέναντι τους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ