Topwoman η Ilona Maher, αθλήτρια ράγκμπι - Σε όποιον αρέσουμε! Απέκτησε 2 εκατ. ακολούθους μέσα σε μια εβδομάδα με το lifestyle στο Παρίσι - Το κόκκινο κραγιόν & το TikTok (φωτό-βίντεο)

Η παίκτρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο

Εδώ και μερικά 24ωρα η γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο (το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της χώρας στο ράγκμπι).

Μεταξύ άλλων ξεχώρισε μία παίκτρια για το μοναδικό της στυλ!

Η Ilona Maher με το λαμπερό χαμόγελο και το κόκκινο κραγιόν της πόζαρε φορώντας περήφανα το μετάλλιο.

Μέσα σε μία εβδομάδα η αθλήτρια είδε τους followers της να αυξάνονται δυναμικά.

Πλέον, έχει 2,5 εκατομμύρια ακολούθους και θα λέγαμε διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό.

Ανεβάζει συχνά βιντεάκια μέσα από τα οποία περνάει σημαντικά μηνύματα.

Τώρα τελευταία μίλησε για το body positivity κι έγινε αμέσως viral.

πλέον viral, όπου ενθάρρυνε τους followers της να γιορτάσουν όλα τα διαφορετικά σώματα.

«Καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν επίσημα σήμερα, θέλω όλοι και όλες σας να ρίξετε μια ματιά σε όλους τους διαφορετικούς σωματότυπους που βλέπετε», επεσήμανε στο βίντεό της.

«Όλοι οι σωματότυποι έχουν σημασία. Όλοι οι σωματότυποι αξίζουν - από τη μικροσκοπική αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μέχρι τον ψηλότερο παίκτη βόλεϊ, από τον παίκτη του ράγκμπι μέχρι τον σφαιροβόλο και τον σπρίντερ».

Ο αθλήτρια πρόσθεσε: «Όλοι οι σωματότυποι είναι όμορφοι και μπορούν να κάνουν εκπληκτικά πράγματα, οπότε δείτε τον εαυτό σας μέσα από τις αθλήτριες και τους αθλητές και μάθετε πως ό,τι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε», είπε χαρακτηριστικά.

Τα θετικά σχόλια που απέσπασε

«Δε συνηθίζω να το λέω, αλλά είσαι πραγματικά ένα απίστευτο πρότυπο για την κόρη μου», έγραψε μία μαμά.

Ένας άλλος σχολίασε: «Λατρεύω να βλέπω τους διαφορετικούς σωματότυπους στους μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς! Καλή επιτυχία Ilona!»

Εάν δεν γνωρίζατε την Ilona καλό είναι τώρα να την ακολουθήσετε και να εμπνευστείτε από το περιεχόμενο που δημιουργεί σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Tiktok.

Η Ilona Maher (12 Αυγούστου 1996) είναι Αμερικανίδα παίκτρια ράγκμπι.

Έκανε το ντεμπούτο της για την εθνική ομάδα ράγκμπι γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών εναντίον της Ιαπωνίας το 2018 και εκπροσώπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες στα επτά ράγκμπι στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Ως μέλος της εθνικής ομάδας ράγκμπι γυναικών των ΗΠΑ, κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Βικιπαίδεια είναι η αθλήτρια ράγκμπι με τους περισσότερους followers στον κόσμο στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: TopWoman η Michele Kang - Πλούσια Κορεάτισσα πρόσφερε 4 εκατ. δολ. στη γυναικεία ομάδα ράγκμπι των ΗΠΑ - "Ώρα να εμπνεύσετε τις επόμενες γενιές (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ