Καλαμάτα: 35χρονος κλείδωσε & βίαζε την αδερφή του επί 20 μέρες! - Εκείνος γύρισε σπίτι ελεύθερος, η κοπέλα σε δομή φιλοξενίας! (βίντεο)

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν τη βρήκαν σε παγκάκι, συνέλαβαν τον αδελφό της στο πλαίσιο του αυτοφώρου 

 

Τον εφιάλτη ζούσε μία 36χρονη στην Καλαμάτα, που σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού του ίδιου της του αδελφού.

Σύμφωνα με το Star, η καταγγελία έγινε από μια γυναίκα 36 ετών πριν από δύο ημέρες, η οποία ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός της τη βίαζε και όταν εκείνη του είπε ότι θα τον καταγγείλει, την έδιωξε από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε υπαίθριο παγκάκι αφού τους κάλεσε η ίδια μέσω του 112. Στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι ο βιασμός της ήταν κατ' εξακολούθηση το τελευταίο 20ημερο.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αδελφό στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή απειλή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για τον βιασμό, την οποία θα εξετάσουν οι δικαστiκές αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Φρίκη για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη, την βίαζε & την έδερνε ο σύντροφός της – Πως κατάφερε να το σκάσει μετά από ένα μήνα (βίντεο)

Ζήτησε να μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας

Η 36χρονη δεν θέλησε να κάνει χρήση Κουμπιού Πανικού (Panic Button) παρά μόνο τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο φιλοξενίας, όπως κι έγινε συνοδεία αστυνομικών.

Για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής ο 35χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο, όπου του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών για την άσκηση ψυχολογικής βίας και την απειλή για να μην καταγγείλει τις πράξεις. Αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα.

Η καταγγελία για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της περιλαμβάνεται σε διαφορετική δικογραφία και η πορεία αυτής της σοβαρής υπόθεσης θα διαφανεί τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ