Made in Greece, το «Love+Alicia»: Η νέα συλλογή της Έλιας Τσερκέζου είναι τολμηρή, παιχνιδιάρικη & πολύ chic – Για γυναίκες που θέλουν να βγουν από το comfort zone τους (φωτό)

Ανακαλύψτε το!

Το made in Greece brand «Love + Alicia» κυριαρχεί στην ελληνική αγορά από το 2015 και η δημιουργός της είναι Έλια Τσερκέζου.

Η Έλια Τσερκέζου έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και Styling στην Αθήνα και τη Φλωρεντία και το πάθος για την μόδα είναι τεράστιο.

Η Έλια έχει εργαστεί για κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρείες μόδας, στους τομείς του σχεδιασμού & ανάπτυξης προϊόντων. Το 2015 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της fashion brand σε συνεργασία με τον Μίλτο, σύζυγό και συνιδρυτή του «Love+Alicia».

Ένα πάθος που γεννήθηκε από βαθιά αγάπη για τη μόδα και μια φρέσκια προσέγγιση στην αισθητική και τη δημιουργικότητα. 

Στόχος της Έλιας Τσερκέζου είναι να δημιουργεί  ρούχα εκτός του comfort zone που παράλληλα αγκαλιάζουν την θηλυκότητα και την γυναικεία σιλουέτα.

Η νέα συλλογή του «Love+Alicia» βασίζεται σε παιχνιδιάρικα prints, χρώματα και μας θυμίζουν την γλυκιά εποχή των 70s.

Το eirinika διάλεξε τα αγαπημένα του:

Κόστος: 75 EUR

Κόστος: 62 EUR

Κόστος: 74 EUR

Κόστος: 89 EUR

Κόστος: 76 EUR

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, το «Zebras & Libras»: H Ελένη Τσούτη εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι & δημιουργεί παιχνιδιάρικα μαγιό – Πολύχρωμα, floral & animal prints (φωτό & βίντεο)

Εσάς ποια είναι;

Για την Έλια, μόδα σημαίνει να αμφισβητείς κανόνες και συμβάσεις, η μόδα είναι μια γλώσσα δημιουργικότητας, εξερεύνησης, αλλά και προόδου.

Εδώ θα βρείτε τα κομμάτια του made in Greece brand «Love+Alicia».

Διαβάστε ακόμα: Θα ερωτευτείτε το made in Greece brand «Rien»! – Η Πέννυ Βόμβα δημιουργεί τα πιο θηλυκά μαγιό – Sexy cut-outs, leopard print & φινέτσα! (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ