23 χρόνια γάμου: Ο Pierce Brosnan υμνεί την γυναίκα του – «Είσαι ο βορράς, ο νότος, η ανατολή & η δύση μου – Πανέμορφο κορίτσι μου» (φωτό)

«Όλη μου η αγάπη, αν μείνω πίσω, να με περιμένεις», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Eίναι γνωστό πλέον το πόσο ρομαντικός είναι δημοφιλής ηθοποιός, Πιρς Μπρόσναν, αφού δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη του.

Ο γόης του Χόλιγουντ έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την 23η επέτειο του γάμου με την γυναίκα του Κίλι Σέι Σμιθ.

Ο Πιρς Μπροσναν εκφράζει συχνά τον έρωτά του προς την αγαπημένη του.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες τους και στη λεζάντα ευχήθηκε στη σύζυγό του.

«Ευτυχισμένη 23η επέτειο, αγαπημένη μου Κίλι, όμορφο κορίτσι με τα καστανά μάτια», έγραψε αρχικά. Συνέχισε γράφοντας: «Είσαι ο βορράς, ο νότος μου, η ανατολή και η δύση μου. Όλη μου η αγάπη, αν μείνω πίσω, να με περιμένεις».

Για την ιστορία, ο Πιρς Μπρόσναν και η Κίλι Σέι Σμιθ είναι ζευγάρι από το 1994. Παντρεύτηκαν το 2001 στην Ιρλανδία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια γάμου, αλλά ο έρωτα δεν τους περνά.

Διαβάστε ακόμα: Pierce Brosnan: Χεράκι χεράκι με τη σύζυγο του, Keely Shaye Smith έλαβε τιμητικό βραβείο για την καριέρα του (φωτό)

Καθ' όλη τη διάρκεια των κοινών τους χρόνων, η Σμιθ υπήρξε ο στυλοβάτης του Μπρόσναν, ενώ στέκεται δίπλα του, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Πριν από την Σμιθ, ο Μπρόσναν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, Κασάντρα Χάρις, η οποία πέθανε με τραγικό τρόπο από καρκίνο των ωοθηκών το 1991.

Η Σμιθ ήταν πλάι του και του παρείχε την αγάπη και την υποστήριξη που χρειαζόταν για να αναρρώσει και να προχωρήσει μπροστά. Ο δεσμός τους παρέμεινε άρρηκτος μέσα στον χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Pierce Brosnan: Ο πρώην James Bond με την πολύ αδυνατισμένη σύζυγό του Keely - Ο ηθοποιός παρουσίασε την νέα του έκθεση ζωγραφικής (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr