Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Όταν ο ηθοποιός ανεβάζει φωτό στο Instagram, οι θαυμάστριες «λιώνουν» - «Η Παναγία το έστειλε αυτό;» - «Τι μας έκανες βραδιάτικα»

Βροχή έπεσαν τα επικά σχόλια!

αγαπημένος μας ηθοποιός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης διανύει μια πιο χαλαρή περίοδο, απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τις απαιτητικές πρόβες.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μετά το φινάλε της σειράς «Οι Παγιδευμένοι», έχει πάει διακοπές με την καλή του φίλη, Σοφία Φαραζή.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι.

Χθες ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, με τον ίδιο να απολαμβάνει το μπάνιο του μέσα σε μία πισίνα, με νέο, μάλιστα, look.

Η ανάρτηση αυτή ξετρέλανε όλες τις θαυμάστριές του, αφού δεν μπορούσαν να σταματήσουν αφήνουν σχόλια.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλος ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Κάποιος τράβηξε βίντεο και φαίνεται μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου» - «Θα τον μηνύσουμε» (φωτό)

Τα σχόλια:

«Α ρε Μιχάλη, τι μας έκανες βραδιάτικα», «Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόταση γάμου, αλλά δέομαι», «Εγώ σας χαιρετάω από τα πατώματα», «Μη με κοιτάς έτσι, κολάζομαι», «Ποιος είπαμε ότι θα μας συνεφέρει μετά από αυτό;», «Ο κούκλος μας! Σε λατρεύω, να περνάς τέλεια», «Η Παναγία το έστειλε αυτό;»,

«Γίνομαι το χλώριό σου», «Μιχάλη γύρνα πίσω, θα φαρμακωθώ», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια θαυμασμού, με μπόλικες δόσεις χιούμορ, που έκαναν οι fans του ηθοποιού στο νέο post του.

Διαβάστε ακόμα: Παγιδευμένοι - η μεγάλη επιστροφή! Χαμός στο Twitter με την σειρά που κάνει πάταγο - Αποθέωση για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη & την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ