Η καλλονή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό χωριό – Οι προκλητικές φωτογραφίες & το ξέσπασμά της - «Σταματήστε να διαδίδετε φήμες!»

Η Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της.

Σάλο έχει προκαλέσει η απομάκρυνση από το Ολυμπιακό χωριό της παραγουανής κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο.

 Ο λόγος;

Σύμφωνα με τους με τους υπεύθυνους της αποστολής της Παραγουάης, «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή τους, αρκέστηκαν στο ότι η παρουσία της 20χρονης Αλόνσο έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της.

Όπως φαίνεται οι αναρτήσεις της, την «έκαψαν»…

Ενόχλησε το γεγονός, ότι η 20χρονη κολυμβήτρια θέλησε να φοράει δικά της ρούχα και όχι της αποστολής, σύμφωνα με την Daily Mail.

Λουάνα Αλόνσο ανήρτησε φωτογραφίες από τη βόλτα της στο Παρίσι και τις επισκέψεις της σε μπουτίκ ρούχων και εστιατόρια. Η Αλόνσο επισκέφθηκε, επίσης, την EuroDisney βγάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Θετικό και το δεύτερο δείγμα της Ελένης Πόλακ - Αγωνίστηκε στο επί κοντώ, κινδυνεύει με 4 χρόνια αποκλεισμό (βίντεο)

Η Αλόνσο επιχείρησε να απαντήσει με ανάρτησή της στο Instagram τα ξημερώματα σήμερα, στην οποία έγραψε:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα».

Ωστόσο μία εβδομάδα πριν, αφού αγωνίστηκε, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κολύμβηση με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!» έγραψε μεταξύ άλλων, στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Συγκινητικός Εμμανουήλ Καραλής: «Σκέφτομαι τις δυσκολίες, κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό» - Η οικογενειακή φωτό - Η αποθέωση στο Ολυμπιακό Χωριό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ