Γρεβενά: Στη γενέτειρα του Μίλτου Τεντόγλου στήθηκαν γιγαντοοθόνες - Στην κεντρική πλατεία της πόλης θα δούνε τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο

Φωταγωγημένα στα χρώματα της Γαλανόλευκης το δημαρχείο και το Ρολόι σημείο αναφοράς της πόλης για τον αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου

Στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών, ο δήμος θα εγκαταστήσει το βράδυ γιγαντοοθόνες, για να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της πόλης τον τελικό του μήκους και τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Παρίσι και στη γενέτειρά του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα όλοι περιμένουν και εύχονται το βράδυ να ανέβαι και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Η Βούλα Πατουλίδου στον Μίλτο Tεντόγλου μέσα από το eirinika: «Δεν είναι σύμπτωση, φόρα το εθνόσημο και όρμα» - Σαν σήμερα το 1992 είχε κερδίσει το χρυσό (βίντεο)

«Την Τρίτη όλα τα Γρεβενά στο πλευρό του Μίλτου», αναφέρει το κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Γρεβενών, που θέλησε να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους να παρακολουθήσουν τις προσπάθειές του σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Φωταγωγημένα τα Γρεβενά στα χρώματα της Γαλανόλευκης

Ο Δήμος Γρεβενών επίσης αναφέρει, ότι στην μεγάλη αυτή στιγμή για τον Μίλτο, τα Γρεβενά και όλη τη χώρα, «συμμετέχουν», τόσο το κτίριο-σύμβολο της πόλης μας, το Ρολόι επί της Πλατεία Ελευθερίας, όσο και η πρόσοψη του Δημαρχείου, που είναι φωταγωγημένα από τις 4 Αυγούστου στα χρώματα της Γαλανόλευκης.

«Μία κίνηση συμβολική από τη γενέτειρα πατρίδα προς τον σπουδαίο μας Ολυμπιονίκη για υγεία και δύναμη, ώστε να υπερασπισθεί τον τίτλο του» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ