Παραμυθένιος γάμος! Η Anna παντρεύτηκε τον Luke σε ρομαντική τοποθεσία - Το ονειρικό νυφικό Elie Saab & η διαμαντένια τιάρα (φωτό)

Διαβάστε το love story του ζευγαριού που ήταν μοιραίο να είναι μαζί!

Η Anna Pops και ο Luke Stopford Sackville συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω ενός κοινού φίλου στην παραλία Macaroni του Mustique.

Κοιτάζοντας πίσω σε αυτό σήμερα, η νύφη λέει ότι η συνάντηση ήταν μοιραία.

«Το Mustique κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», λέει η Anna.

«Η οικογένειά μου πηγαίνει από τότε που ήμουν πολύ μικρό κορίτσι, για να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Χαμογελώ νομίζοντας ότι συνάντησα τον έρωτα της ζωής μου στην ίδια παραλία όπου μεγάλωσα "χτίζοντας" στον εαυτό μου ουρές γοργόνας στην άμμο».

Ο Λουκ, οικονομολόγος, ζούσε στο Λονδίνο και η Άννα, που εργάζεται στο μάρκετινγκ στο Charlotte Tilbury, ζούσε στη Νέα Υόρκη.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ωστόσο, ο Λουκ ήταν στη Νέα Υόρκη για δουλειές.

Έτσι, βρήκε το θάρρος να της ζητήσει να πάνε για δείπνο.

Ωστόσο, η Anna ρώτησε αν μπορούσε να φέρει τη στενή της φίλη και τον άντρα της στενής της φίλης με τον Λουκ να συμφωνεί και να καλεί κι έναν δικό του φίλο.

«Περάσαμε καταπληκτικά – οι πέντε μας», λέει γελώντας.

Ο Λουκ έκανε δύο φορές πρόταση γάμου στην Άννα.

Η επίσημη πρόταση ήταν το καλοκαίρι του 2023, στο σπίτι των παππούδων του στη Μαγιόρκα καθώς ο ήλιος έδυε.

Αλλά η πραγματική πρόταση ήρθε εβδομάδες νωρίτερα.

Ο Λουκ είχε ζητήσει από τον πατέρα και τη μητέρα της Άννας το χέρι της. Εκείνοι έδωσαν την ευλογία τους.

Σε ένα παγκάκι στο Central Park, ζήτησε από την Anna να τον παντρευτεί με ένα δαχτυλίδι Haribo gummy.

Οι δυο τους πάντα ήξεραν ότι θα παντρεύονταν στο Drayton House, το σπίτι της οικογένειας του Stopford Sackville για περισσότερα από 700 χρόνια. (Παρά τη σχετική του απομόνωση, το κτήμα Northamptonshire βρίσκεται στο προσκήνιο πρόσφατα ως το σπίτι στο Emerald Fennell's Saltburn.)

«Αισθανόμαστε τόσο τυχεροί που παντρευτήκαμε σε ένα μέρος με τόσο ιστορική οικογενειακή σημασία και ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της συνεχιζόμενης ιστορίας του Drayton», λέει η Άννα.

Καθόρισαν ημερομηνία για τις 22 Ιουνίου 2024 και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους σχεδιαστές εκδηλώσεων Fait Accompli για να βοηθήσουν στην εκτέλεση του οράματός τους.

Το Σαββατοκύριακο του γάμου της Άννας και του Λουκ ξεκίνησε την Παρασκευή με ένα πάρτι με θέμα το όνειρο της καλοκαιρινής νύχτας.

Η Άννα φόρεσε ένα φόρεμα Zuhair Murad, το οποίο τόνισε με ένα elegant βραχιόλι από την Anya Hindmarch.

Τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με φρέσκα λουλούδια.

Το Σάββατο, οι δυο τους παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Lowick, η οποία κατασκευάστηκε από τους προγόνους του Λουκ τον 15ο αιώνα.

Η Άννα κατέφθασε φορώντας μία φανταστική δημιουργία Elie Saab, αγκαλιά με τον πατέρα της, με χορωδία, που ενορχηστρώθηκε από τον Quintin Beer του Κολεγίου St Peter στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Η θρυλική σοσιαλίστρια και είδωλο του στυλ Deeda Blair, στενή φίλη της μητέρας της Άννας, έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στο νυφικό της.

«Το νυφικό μου ταξίδι ξεκίνησε με παγωμένο τσάι, δείγματα υφασμάτων και επιλεγμένες φωτογραφίες φορεμάτων και σκίτσα γύρω από το τραπέζι με τη μαμά μου και τη Ντίντα», λέει.

Μαζί με το ατελιέ Elie Saab, σχεδίασαν ένα στράπλες δαντελένιο φόρεμα με μακριά ουρά.

Πάνω στο κεφάλι της φόρεσε την τιάρα Stopford Sackville, η οποία αποτελείται από έξι κορυφές και ένα fleur-de-lys σε ένα διαμαντένιο φωτοστέφανο.

«Η οικογενειακή ιστορία και η παράδοση είναι πολύ σημαντικές και για τους δυο μας, και ήταν προνόμιο να συμμετάσχω στις γυναίκες που το φορούσαν πριν από εμένα», λέει η Άννα.

Η μητέρα του Λουκ έδωσε επίσης στη νύφη της μια διαμαντένια καρφίτσα μισοφέγγαρου για να καρφώσει στην ανθοδέσμη της.

«Όπως τα περισσότερα ειδικά αντικείμενα στη ζωή, είμαστε απλώς οι θεματοφύλακες για την επόμενη γενιά και ελπίζω μια μέρα να το δώσω στη γυναίκα του γιου μας την ημέρα του γάμου τους», λέει.

Ο Λουκ την περίμενε με ανυπομονησία φορώντας με ένα κομψό κοστούμι σε απόχρωση πράσινο φασκόμηλο – ένα χρώμα που επαναλαμβάνεται σε όλο το Drayton – φτιαγμένο από την Antonia Ede στο Montague Ede.

Μετά, ήρθε η ώρα για πάρτι.

Πίσω από τη σκηνή ήταν κρυμμένο ένα μυστικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου οι σερβιτόροι "έτρεχαν" όλο το βράδυ με σφηνάκια μαρτίνι εσπρέσο και ένα συγκρότημα να παίζει τις αγαπημένες επιτυχίες του Λουκ και της Άννας.

Καθώς η νύχτα κυλούσε ευχάριστα, ένας DJ εμφανίστηκε και έκανε το ντεμπούτο ενός custom remix του "Murder on the Dancefloor" της Sophie Ellis-Bextor, ένα νεύμα στην εντυπωσιακή τελευταία σκηνή του Saltburn.

«Όλοι ξετρελάθηκαν», λέει η Άννα.

Κοιτάζοντας πίσω τη μεγάλη μέρα λίγους μήνες αργότερα, η Άννα και ο Λουκ λένε ότι εξακολουθούν να είναι γεμάτοι με μια συντριπτική αίσθηση ευγνωμοσύνης.

«Νιώθω ότι τα πόδια μας δεν έχουν ακόμη χτυπήσει στο έδαφος», λέει η Άννα.

«Κοιτάζοντας γύρω από το δωμάτιο, ήμασταν περιτριγυρισμένοι από όλα τα αγαπημένα μας άτομα και η χαρά και η θετική ενέργεια που αντηχούσαν σε όλη τη διάρκεια έκαναν το Σαββατοκύριακο πιο ξεχωριστό από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.»

Κι έζησαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr