Παρίσι 2024: 10ος ο Άλκης Κυνηγάκης, στον μαραθώνιο κολύμβησης - Βούτηξε στα θολά νερά του Σηκουάνα - Δείτε βίντεο

Εξαιρετική η εμφάνιση του Άλκη Κυνηγάκη στα 10χλμ κολύμβησης στον Σηκουάνα

Στη δέκατη θέση του αγώνα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα που έγινε όμως στον ««καθαρό» Σηκουάνα, των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», τερμάτισε ο Άλκης Κυνηγάκης, ανάμεσα σε 29 αθλητές με δύο να μην πέφτουν στο ποτάμι

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στο προπορευόμενο γκρουπ μέχρι περίπου τα μισά της κούρσας, αλλά στη συνέχεια έμεινε λίγο πιο πίσω και δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση των μεταλλίων.

Η παρουσίαση του Έλληνα αθλητή


Διαβάστε ακόμα: Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, καθηγήτρια επιδημιολογίας για τον Σηκουάνα: «Πάνω από 10 είδη μικροβίων μπορούν να προκαλέσουν τουλάχιστον 10 νοσήματα»

Δείτε τον τερματισμό του Άλκη Κυνηγάκη


Δείτε ακόμα: Βούτηξαν στον Σηκουάνα και έπαθαν γαστρεντερίτιδα - Αθλήτριες από το Βέλγιο και την Ελβετία που αγωνίστηκαν στο τρίαθλο, αποσύρθηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ούγγρος Κριστόφ Ρασόφσκι, πρωταθλητής κόσμου πέρυσι στη Φουκουόκα και «ασημένιος» στο Τόκιο, οδήγησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην πίεση του Ολιβερ Κλέμετ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τον Γερμανό να τερματίζει δεύτερος. Την τρίτη θέση εξασφάλισε ο Ούγγρος Νταβίντ Μπέτλεχεμ, ξεπερνώντας στα τελευταία μέτρα τον Ιταλό Ντομένικο Ατσερέντζα.

Τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ