Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Ο ηθοποιός δεν ήταν ευπρόσδεκτος στον κύκλο της Λατίνας σταρ- "Είναι εγωιστής & αρκετά μαλ****"

Μόνο η μητέρα της τον συμπαθεί

Τα μαντάτα το τελευταίο διάστημα δεν είναι καλά για τους Bennifer ...

Φυσικά αναφερόμαστε στην Τζένιφερ Λόπεζ και στον Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει κι εμείς απλά αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο ηθοποιός φαίνεται να μην ήταν ποτέ ευπρόσδεκτος στον κύκλο της JLO.

Η Page Six αναφέρει ότι Μπένι Μεντίνα (manager της Τζένιφερ) δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη σχέση.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο Μπεν Άφλεκ ήταν ο λόγος που εκείνος και η Λόπεζ είχαν σταματήσει να συνεργάζονται για λίγο.

Λίγο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το 2003, η Λατίνα σταρ τον προσέλαβε ξανά. Όταν ο Μεντίνα έμαθε ότι Λόπεζ και Άφλεκ τα ξαναβρήκαν μετά από χρόνια, δεν σχολίασε τίποτα, όμως δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένος.

«Η στάση του ήταν "δεν θα πω τίποτα". Δεν ήταν τόσο αρνητικός, ήξερε ότι η Λόπεζ θα παντρευόταν ό,τι κι αν γινόταν, οπότε ποιο το νόημα;», λέει η πηγή.

Πέραν από τον Μεντίνα, ούτε η Λία Ρεμίνι, συμπαθούσε τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η φίλη της απομακρύνθηκε από εκείνη, όταν η Ρεμίνι τη συμβούλευσε πριν παντρευτεί, να σκεφτεί καλά τους λόγους που είχε χωρίσει με τον ηθοποιό στο παρελθόν, για να μη βρεθεί ξανά στο ίδιο σημείο.

«Ο Μπεν Άφλεκ είναι εγωιστής και δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος ως σύντροφος. Η Λόπεζ ήταν τόσο τρελή για εκείνον που έκοψε όλους τους δεσμούς», αναφέρει η πηγή.

«Ο Άφλεκ δεν αρέσει σε κανέναν, παρά μόνο στη μητέρα της. Είναι αρκετά μαλ****. Πλέον, δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο. Δεν τα πάνε καλά κι υπάρχει πολύ κακό κλίμα», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: «Νιώθω ταπεινωμένη & προδομένη» - Ο Ben Affleck την έπεισε ότι είναι ο έρωτας της ζωής του & μετά την παράτησε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: "Αγαπούν ο ένας τον άλλον - Πάλεψαν να τα καταφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν" - Έτοιμα και τα χαρτιά του διαζυγίου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ