Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό - Εκφράστε τα συναισθήματα σας & χαλαρώστε με καλή παρέα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ξημερώνοντας Σάββατο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα ενθαρρύνοντας την έκφραση των συναισθημάτων μας. Στις 00:45 του Σαββάτου, η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τη  01:34 τα ξημερώματα της Κυριακής που θα περάσει στον Σκορπιό. Όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε Σελήνη κενή πορείας στον Ζυγό ολόκληρο το Σάββατο. Η Σελήνη παίρνει «άδεια» κι αυτό ας πράξουμε κι εμείς, δηλαδή να χαλαρώσουμε όσο μπορούμε και να διασκεδάσουμε με καλή παρέα. Τα ξημερώματα της Κυριακής θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης  από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, το οποίο βαραίνει κάπως τη διάθεση μας, δημιουργεί συναισθηματικό αναβρασμό, μας κάνει πιο επιθετικούς ή πιο πρόθυμους να μαλώσουμε ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα. Ευτυχώς στην πορεία της σε αυτό το ζώδιο οι υπόλοιπες όψεις της με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα είναι πιο χαλαρές και θετικές. Έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη μέρα προς όφελός μας.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Ζυγού σε φάση κενής πορείας όλη τη μέρα, μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε πιο εξωστρεφείς και με καλή διάθεση. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς με τις δικές σας έγνοιες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να μπείτε σε δράση σε σημαντικά πράγματα. Απολαύστε τη μέρα με την παρέα σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Σκορπιό τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας σας στο να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και πρακτικές υποχρεώσεις. Πιθανόν να σας απασχολεί μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Ενδέχεται η άλλη πλευρά να απαιτεί πολλά από σας και σεις να μην είστε διατεθειμένοι να παραχωρήσετε κάτι. Όμως αγαπητοί μου Κριοί δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Μέχρι τις 28/08 ανάδρομος ο Ερμής δεν βοηθά να έχετε καθαρή σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό το Σάββατο ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς, των καθημερινών σας υποχρεώσεων αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί να σημειώσετε πρόοδο ακόμη και κάτω από την αντίξοη επιρροή του ανάδρομου Ερμή στα παραπάνω θέματα, αν είστε συγκεντρωμένοι κι έχετε εκπονήσει και κάποιο πλάνο οργάνωσης αλλά προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τους άλλους είτε στη δουλειά είτε στο φιλικό σας περιβάλλον. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό τα ξημερώματα της Κυριακής, μπορεί να σας προσθέσει λίγο άγχος είτε σε θέματα δουλειάς είτε στη διαχείριση μιας σχέσης. Η πρώτη της όψη βλέπετε είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί αγωνία για τις εξελίξεις στο μέλλον. Όμως όσο κι αν αγχώνεστε με ανάδρομο Ερμή δεν πρόκειται να πάρετε απαντήσεις, ούτε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να διώξετε αρνητικές σκέψεις και άγχος που δεν είναι παραγωγικό και μη ρίχνετε με τη συμπεριφορά σας και άτομα που επηρεάζονται από σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού ολόκληρο το Σάββατο αλλά η επιρροή της είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με χθες, καθώς σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Φανείτε λίγο πιο δεκτικοί και δείξετε γλυκύτητα στον σύντροφο, τα παιδιά ή ένα φιλικό σας πρόσωπο που μπορεί να είχατε κάποια δυσκολία τις προηγούμενες μέρες. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε με κάθε τρόπο. Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σας δημιουργήσει λίγο περισσότερο άγχος σε θέματα της καθημερινότητας ή της δουλειάς. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σας όλες οι εκκρεμότητες ή τα μικροπράγματα που έχετε αναβάλει να τακτοποιήσετε στο σπίτι ή σε θέματα δουλειάς. Από την άλλη η Σελήνη στον Σκορπιό παραπέμπει στη φυσική σας κατάσταση και υγεία και είναι πιθανόν να σκέφτεστε πως θα καταφέρετε να μη ξεφεύγετε στη διατροφή ή το αλκοόλ που με τις καλοκαιρινές εξόδους και τις διακοπές είναι πάντα πειρασμός.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr