Γιώργος Αυτιάς: Ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας του - Τα περαστικά on air από τον Νίκο Ανδρίτσο (βίντεο)

Μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ

Μία περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται να είχε ο Γιώργος Αυτιάς, όπως αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο Νίκος Ανδρίτσος.

Ο δημοσιογράφος έστειλε τις ευχές και τα χαιρετίσματά του στον Γιώργο Αυτιά μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινή Ενημέρωση».

Ο ευρωβουλευτής πλέον με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς είχε περάσει βαριά πνευμονία και είχε χρειαστεί να νοσηλευθεί για ένα διάστημα, αλλά πλέον η περιπέτεια υγείας του έχει λάβει τέλος.


«Ο Γιώργος Αυτιάς, ο συνάδελφός μας και πλέον ευρωβουλευτής, είναι και τηλεθεατής μας και μου στέλνει και μηνύματα, να πούμε και την καλημέρα μας.

Να του ευχηθούμε και περαστικά, γιατί πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργης, αλλά τέλος καλό όλα καλά, οπότε καλημέρα στον Γιώργο Αυτιά και τις Βρυξέλλες πλέον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρίτσος.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιώργος Αυτιάς καλωσορίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις Βρυξέλλες: «Η καλύτερη επιλογή για την Ελλάδα»

Διαβάστε ακόμη: Παρά τω πρωθυπουργώ ο Γιώργος Αυτιάς: Κάθισε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντηση με τους νέους ευρωβουλευτές - Δείτε φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ