Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση του για τις "χλιδάτες" διακοπές στη Μύκονο - "Μείναμε σε ένα δίκλινο παλάτι - Πήγα στο ιδιωτικό μου γυμναστήριο" (φωτό)

Η ανάρτηση στα social media

Με τον δικό του τρόπο απαντάει την έντονη κριτική που του ασκήθηκε στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης για τις διακοπές του στη Μύκονο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε για μερικές μέρες στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από τον σύζυγο του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον κόσμο να σχολιάζει το lifestyle του.

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντάει:

Φωτό από τις πολυήμερες χλιδάτες διακοπές μου στη Μύκονο. Έμεινα έξι μέρες (μήνες για την προπαγάνδα), πήγα και γύρισα με το προσωπικό μου… πλοίο της γραμμής, μείναμε σε ένα δίκλινο… παλάτι, πήγα στο… ιδιωτικό μου γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης μαζί με τα παιδιά που δουλεύουν εκεί σεζόν.
Ο Άδωνις νομίζει ότι είμαι εκεί ακόμα και τα ΜΜΕ του Μαξίμου θα με έχουν εκεί ως τον Σεπτέμβριο.

ΥΓ: Αλήθεια, ο Πρωθυπουργός που διοικεί τη χώρα πού βρίσκεται εδώ και έναν μήνα, αναρωτήθηκε κανείς;

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Με ασορτί λευκά παντελόνια & χολιγουντιανό αέρα κάνουν βόλτα στην Μύκονο – Πολύ χαμογελαστός ο σύζυγος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης: Προγαμήλιες διακοπές στη Μύκονο με τον συζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ - Πότε ο γάμος (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ