Φρίκη στη Σπάρτη: Ο 40χρονος πατέρας παραδέχεται ότι ασέλγησε στην κόρη του & αρνείται ότι τη βίασε - "Με νοιάζει η ψυχική υγεία των παιδιών μου" λέει η μητέρα (βίντεο)

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις

Αποτροπιασμό προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Σπάρτη.

Ο 40χρονος πατέρας αρνείται τον βιασμό της 9χρονης κόρης του και παραδέχεται ότι ασέλγησε εις βάρος της.

Ξεσπά η μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της 9χρονης, η οποία κι έκανε την καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψη στον πρώην συζύγου, είναι σε κατάσταση σοκ και μιλώντας στο MEGA ξεκαθάρισε ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει τα παιδιά της.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η αποκάλυψη της φρίκης

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη αυτής της φρικιαστικής ιστορίας έπαιξε ο 11χρονος αδερφός της 9χρονης, ο οποίος παρατήρησε περίεργη συμπεριφορά ανάμεσα στον πατέρα του και την 9χρονη χθες το βράδυ και στη συνέχεια ξεκίνησε επίμονες ερωτήσεις προς τη μητέρα του που είχαν ως αποτέλεσμα η μικρή αδερφή του να βάλει τα κλάματα και να εκμυστηρευτεί στη μητέρα της, τη φρίκη που βίωνε από τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρας της.


Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να απειλούσε την 9χρονη ότι αν μιλούσε «θα έβαζαν το μπαμπά φυλακή, επειδή τους ζηλεύουν».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπάρτης αιφνιδίασαν τον 40χρονο και με μια καλά οργανωμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν στις 6 το πρωί, όταν βγήκε από το σπίτι του σε τοπική κοινότητα κοντά στη Σπάρτη.

Ψάχνοντας στο κινητό του ανακάλυψαν κρυμμένο φάκελο με τουλάχιστον 79 φωτογραφίες και 2 βίντεο με πορνογραφικό υλικό με την ανήλικη κόρη του. Ενώ, τόσο το κινητό του, όσο και 2 παιχνιδομηχανές κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων λίγο μετά τις 7 χωρίς να πει το παραμικρό.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Το παιδάκι αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

Διαβάστε ακόμη: Απόλυτη φρίκη στη Σπάρτη: πα-Τέρας βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4ων ετών - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του - Πως ο αδελφός της αποκάλυψε την υπόθεση

Διαβάστε ακόμη: Φρίκη στη Σπάρτη: Έντονη αποδοκιμασία για τον πατέρα που βίαζε την 9χρονη κόρη του - 79 φωτογραφίες & δύο βίντεο με πορνογραφικό υλικό της ανήλικης (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ