Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Σκορπιό - Φροντίστε τον εαυτό σας ή ασχοληθείτε με τους άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για το πρώτο τέταρτο της Σελήνης, καθώς την άλλη Δευτέρα  θα έχουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Αν διαλέξουμε να ασχοληθούμε με τα δικά μας μπορεί κάποιον να στενοχωρήσουμε με την απουσία ή την έλλειψη ενδιαφέροντος μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο πρώτο της τέταρτο από τον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για το τέλος της εβδομάδας που οι απαιτητικές όψεις θα κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας και την κρίση σας λίγο πιο αδύναμη. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας, ο σύντροφος ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η  Σελήνη βρίσκεται  στον Σκορπιό σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο. Τα θέματα της οικογένειας ή ενός ακινήτου πιθανότατα του σπιτιού σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τις πρωινές ώρες η θετική όψη Σελήνης – Κρόνου διευκολύνει τις επαφές και την οργάνωση των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, την κοινωνική σας ζωή ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε  παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο στις διακοπές ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr