Μαρί Σαντάλ-Πρίγκιπας Παύλος: Εύχονται στον γιο τους, Αχιλλέα με throwback φωτό - "Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου"

Οι αναρτήσεις στο instagram από τους περήφανους γονείς

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τους royals της Ελλάδας, καθώς ο γιος τους Αχιλλέας έχει γενέθλια.

Η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος γιορτάζουν το τρίτο τους παιδί που έγινε 24 ετών και φυσικά δεν έλειψαν οι δημόσιες ευχές στα social media.

Αρχικά, η Μαρί Σαντάλ ανέβασε τρεις throwback φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο εορτάζων.

«Χρόνια πολλά στο νούμερο τρία μου, γεννημένο την λαμπερή 12η Αυγούστου. Τόσο περήφανοι για όλα τα επιτεύγματά σου και για ένα ακόμη τη φετινή χρονιά! Μακάρι αυτό να είναι ένα υπέροχο έτος! Σε αγαπώ πάντα, κοντά ή μακριά, για πάντα μαζί», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Από τη δική του πλευρά, ο Παύλος μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα από πιο "χαλαρές" στιγμές του γοητευτικού νέου.

"Αχιλλέα μου
Χρόνια πολλά είμαι πολύ υπερήφανος για σένα. Κάθε σου προσπάθεια σε φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους σου", έγραψε στη λεζάντα.

Λίγα λόγια για τον εορτάζοντα, Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας Ανδρέας γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 2000. Βαφτίστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο στις 7 Ιουνίου 2001, από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων Γρηγόριο, ενώ το 2004 η οικογένειά του μετακόμισε στο Λονδίνο.

Φοίτησε στο Wetherby School και ακολούθως στο Κολλέγιο Ουέλινγκτον, στο Μπέρκσαϊρ. Αποφοίτησε από το Gallatin School of Individualized Study του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης τον Μάιο του 2023, όπου εκτός από το Πτυχίο στην Τέχνη και τη Λογοτεχνία, έλαβε και Διεπιστημονικό Ακαδημαϊκό Βραβείο Αριστείας επειδή «ανέπτυξε βαθιά αγάπη για τη δραματική λογοτεχνία κατά την περίοδο των σπουδών του στο Gallatin».

Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του, ως ηθοποιός, στην σειρά «Τόλμη και Γοητεία», συμμετέχοντας σε 5 επεισόδια από το 2017 έως το 2019.

Τον Μάιο του 2022, συμμετείχε ως μοντέλο στη νέα σειρά ρούχων του οίκου μόδας Zadig & Voltaire.

Τον Ιούλιο του 2023, ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός κινηματογράφου, συμμετέχοντας στην αμερικανική κωμωδία «No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης)», που είναι διαθέσιμη και στην πλατφόρμα Netflix.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου στην Αμοργό - Η Μαρί Σαντάλ φωτογραφίζει τους άντρες της ζωής της στην εκκλησία

Διαβάστε ακόμη: Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Εύχονται στην μονάκριβη κόρη τους, Μαρία Ολυμπία, για τα γενέθλιά της – Μπαμπάς, μαμά γράφουν πόσο την αγαπούν (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ