Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογείται για την κόρη του: "Αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια - Είμαι πανευτυχής"

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στον Γιάννη Βίτσα μιλώντας μεταξύ άλλων για το νέο του ρόλο ως μπαμπάς.

Λίγο πριν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του, Αγοραστή Αρβανίτη και με αφορμή την παράσταση «Δον Κιχώτης» ο ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Απόσπασμα από την συνέντευξη

-Εδώ και λίγους μήνες είσαι πατέρας. Η κόρη σου διανύει τον πέμπτο μήνα της ζωής της.

«Είναι κάθε μέρα μία εμπειρία. Μιλάω για δύο μήνες πριν και χρησιμοποιώ τη λέξη «παλαιά». Είναι τόσες οι προσλαμβάνουσες καθημερινά. Βιώνεις τόσα πράγματα και τόσα συναισθήματα που η μία εβδομάδα πριν σου φαίνεται ένα εξάμηνο. Φυσικά και έχει πολλή αϋπνία και κούραση, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς και είμαι πανευτυχής. Ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν με την πραγματικότητα».

-Τελικά η ζωή με ένα παιδάκι κυλάει πιο γρήγορα από ότι πριν;

«Κυλά πολύ γεμάτα. Δεν θα έλεγα γρήγορα. Είναι σαν να έχει τριάντα πέντε ώρες το εικοσιτετράωρο πια. Νιώθω μεγαλύτερη τη μέρα, τη νύχτα».

-Πέρασες στιγμές που ήταν ανέφικτο να επιβιώσεις οικονομικά;

«Όχι. Κατάγομαι από οικογένεια που είχε μια οικονομική άνεση, αλλά και από τα πολύ πρώτα μου βήματα στη δουλειά άρχισα να βιοπορίζομαι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά καλά. Και στη χειρότερη περίπτωση, όμως, μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής».

-Είναι η οικονομική άνεση τελικά ένα εχέγγυο για αυτή τη δουλειά;

«Οπωσδήποτε. Βέβαια, μετράς και το πως μεταφράζει ο καθένας την οικονομική άνεση. Για κάποιον μπορεί να είναι το να έχει πισίνα και τρία αυτοκίνητα. Για μένα είναι να μη σκεφτώ το τι θα φάω, το πως θα μετακινηθώ και να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. Σ’ αυτή την άνεση, λοιπόν, σίγουρα παίρνεις καλύτερα αποφάσεις».

Να υπενθυμίσουμε ότι το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει πως παντρεύτηκε με την Αγοραστή Αρβανίτη μετά από 14 χρόνια σχέσης - «Το λέω τώρα για πρώτη φορά, έγινε πρόσφατα» (βίντεο)

Ωστόσο, κανένας δεν το κατάλαβε, καθώς θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέβασε insta story με την πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο.

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ