Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του προσωπικού τους λίγο πριν την περιοδεία τους στην Κολομβία - Η κακότροπη συμπεριφορά της Δούκισσας

Τον ώθησε στην παραίτηση

Ακόμη ένα μέλος του προσωπικού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησε ...

Συγκεκριμένα, ο Τζος Κέτλερ, παραιτήθηκε από τη θέση του, αφήνοντάς τους μόνους, λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας τους στην "άκρως επικίνδυνη" Κολομβία.

Ειδικότερα, τον περασμένο Μάιο, Χάρι και Μέγκαν προσέλαβαν τον έμπειρο Τζος Κέτλερ. Και μόλις τρεις μήνες αργότερα η συνεργασία τους αποτελούσε πια παρελθόν. "Ο Κέτλερ δεν εργάζεται πλέον γι' αυτούς", δήλωσε μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, με τις φήμες για κακότροπη συμπεριφορά της γνωστής ηθοποιού να οργιάζουν και πάλι.

Ο Κέτλερ, ο οποίος έχει δίπλωμα από το πανεπιστήμιο του San Diego State και MBA από το πανεπιστήμιο Clemson, ταξίδεψε πρόσφατα με τον πρίγκιπα Χάρι σε ένα άλλο ταξίδι στο εξωτερικό, μια τριήμερη περιοδεία στη Νιγηρία τον Ιούλιο, στην οποία συμμετείχε και η Μέγκαν Μαρκλ. Ως ένδειξη της ανώτερης θέσης του, ο Κέτλερ ήταν μαζί με τον πρίγκιπα όταν εκείνος συναντήθηκε με κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ωστόσο, η Μέγκαν και ο Χάρι δεν θα μπορούν να στηριχθούν στο έμπειρο στέλεχος, ενόψει του ταξιδιού τους στην Κολομβία την Πέμπτη. Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί την Μπογκοτά, την Καρθαγένα και το Κάλι σε αυτό που έχει περιγραφεί ως "οιονεί βασιλική περιοδεία", δεδομένου ότι οι Σάσεξ δεν είναι πλέον επίσημοι απεσταλμένοι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Τα 43 κεράκια έσβησε η Meghan Markle! – Η παραλίγο Πριγκίπισσα & το προσωπικό της style σε μια δεκαετία – Minimal, μονοχρωμία & 12ποντες γόβες (φωτό)

Μιλώντας για τον πιθανό λόγο πίσω από την παραίτηση του Κέτλερ, η βασιλική εμπειρογνώμονας Άντζελα Λεβίν δήλωσε στο TalkTV ότι η Μέγκαν μπορεί να "ενόχλησε" το μέλος της ομάδας της, ωθώντας τον να παραιτηθεί.

"Του ζητήθηκε ειδικά να τους πάει στην Κολομβία, επειδή γνωρίζει τα πάντα για [τα σχέδια ασφαλείας], καθώς οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η χώρα είναι "πολύ επικίνδυνη"", συνέχισε η Λεβίν.

"Αυτή η παραίτηση δείχνει ότι αν νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ή δεν τους αφήνετε να σας συμβουλεύσει, τότε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν... Ο Τζος δεν περίμενε καν να φύγει", ανέφερε η βασιλική εμπειρογνώμονας.

Διαβάστε ακόμη: Meghan Markle: Η βασίλισσα... του τζιν! Cropped, σκισμένο ή boyfriend style - Τέλειες επιλογές για το «off-duty look» της (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι με την παραίτησή του, ο Κέτλερ γίνεται το έκτο μέλος του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία της Μέγκαν και του Χάρι από τότε που ίδρυσαν τον οργανισμό Archewell το 2020, λίγο μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ