Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας: Στην φυλακή μετά την ομολογία του ότι χτύπησε την σύντροφό του, ο 27χρονος εξώγαμος γιος της – Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ & το αντίστοιχο παρελθόν της μαμάς του (φωτό)

 «Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα έκανα και θα εξηγηθώ ειλικρινά στην αστυνομία», πρόσθεσε.

Φαίνεται πως ο γιος της Πριγκίπισσας Μέτε Μάριτ της Νορβηγίας έχει μπλεξίματα.

Ο 27χρονος Μάριους Μποργκ Χέιμπι συνελήφθη στο Όσλο την Κυριακή 4 Αυγούστου, έπειτα από έναν καβγά με την σύντροφό του την προηγούμενη νύχτα.

Παραδέχτηκε πως επιτέθηκε στη σύντροφό του και ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

Image

twitter

Η συντροφός του «Πρίγκιπα» φέρεται να δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Ο γιος της πριγκίπισσας κατηγορείται για σωματικές βλάβες και για υλικές ζημιές στο σπίτι της γυναίκας με την οποία διατηρούσε σχέση.

 «Συνέβη κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει. Προκάλεσα σωματικές βλάβες και κατέστρεψα αντικείμενα σε ένα διαμέρισμα, υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης, έπειτα από έναν καβγά» ανέφερε ο 27χρονος στη γραπτή δήλωσή του προς τη δημόσια τηλεόραση.

Image

Ο Μάριους Μποργκ Χέιμπι υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει «ψυχολογικά προβλήματα» και ότι δίνει μάχη «εδώ και καιρό» για να αποτοξινωθεί.

«Η χρήση ναρκωτικών και η διάγνωσή μου δεν δικαιολογούν αυτά που συνέβησαν στο διαμέρισμα», συνεχίζει ο γιος της Μέτε Μάριτ. «Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα έκανα και θα εξηγηθώ ειλικρινά στην αστυνομία», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι η Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ μητέρα του μπλεγμένου πρίγκιπα και σύζυγος του Διαδόχου της Νορβηγίας, Πρίγκιπα Χάακον έζησε ταραχώδη νεανικά χρόνια και έκανε χρήση χασίς και της ψυχοδραστικής ουσίας έκσταση, σύμφωνα με μια ανεπίσημη βιογραφία της, ενώ ο πατέρας της ήταν αλκοολικός.

Το Παλάτι δεν έκανε κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Ο Μάριους δηλώνει έτοιμος να εκτίσει την ποινή του, σύμφωνα με το Point de Vue.

Ο Μάριους γεννήθηκε το 1997 από μια σύντομη σχέση της Μέτε Μάριτ, η οποία παντρεύτηκε τον Χάακον τέσσερα χρόνια αργότερα. 

Image

O Μάριους με τον Πρίγκιπα Χάακον (twitter)

Ως προγονός του διαδόχου, δεν έχει βασιλικό τίτλο και δεν του έχει ανατεθεί κανένας δημόσιος, επίσημος ρόλος.

Η Πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ με τον Πρίγκιπα Χάακον έχει ακόμα δυο παιδιά, την Πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα και τον μικρούλη Πρίγκιπα Σβέρε Μάγκνους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ