Η τρυφερή ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Μαριτίνα: «Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου - Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! - Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου» (φωτό)

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η αγαπημένη μας και πολυτάλαντη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μοιράζεται μαζί μας μια τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της με αφορμή την ονομαστική της γιορτή.

Σήμερα είναι η γιορτή της Παναγίας και η Μιμή Ντενίση γιορτάζει και την μονάκριβη κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση, λοιπόν, ανέβασε μια  φωτογραφία, όπου μαμά και κόρη αγκαλιάζονται και της εύχεται:

«Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας ! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής Της γιορτής της μητερας μας. Κ τ όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαριτινα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές κ με κάνει περήφανη όλο κ περισσότερο. Χρόνια πολλά θησαυρέ μου !!! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωη μου. !!!

Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση: Καλεσμένη στην εκδήλωση για την 248η επέτειο της Ανεξαρτησία των ΗΠΑ - Πόζαρε με τον Τζορτζ Τσούνη & την Valerie Biden (φωτό)

Κ είμαι σίγουρη πως η υπεροχη μανουλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανο!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα !! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές».

Να την χαίρεται την όμορφη κορούλα της!

Διαβάστε ακόμα: Μαριτίνα & Μιμή Ντενίση μαζί στο εξοχικό τους στον Θεολόγο: Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει – Πόζαραν με φινέτσα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ