Μιμή Ντενίση: Μας δείχνει πως δημιουργεί το πιο όμορφο Art de la Table – Το εορταστικό δείπνο στον Θεολόγο για την μονάκριβη κόρη της, Μαριτίνα (βίντεο)

Μητέρα και κόρη ετοίμασαν ένα τραπέζι μαζί.

Η αγαπημένη μας Μιμή Ντενίση περίμενε χθες καλεσμένους στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Ο λόγος;

Γιόρταζε η μονάκριβη κορούλα της, η Μαριτίνα.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως οι δυο τους στρώνουν το τραπέζι.

Η Μιμή και η Μαριτίνα Ντενίση μας δείχνουν το συγκλονιστικό Art de la Table  τους και εμείς που αγαπάμε πολύ την διακόσμηση, μείναμε με το στόμα ανοικτό.

Διαβάστε ακόμα: Η τρυφερή ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Μαριτίνα: «Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου - Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! - Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου» (φωτό)

Μητέρα και κόρη δείπνισαν με περίπου 10 φίλους τους, όπως φαίνεται από τα σερβίτσια στην τραπεζαρία που έχουν στην αυλή. 

Στο βίντεο, η ηθοποιός και η 24χρονη Μαριτίνα, καταγράφηκαν από τη στιγμή που φτιάχνουν το ντεκόρ στο τραπέζι, ενώ παράλληλα η Μιμή Ντενίση δίνει μια αγκαλιά και ένα φιλί στο παιδί της.

Διαβάστε ακόμα: Μαριτίνα & Μιμή Ντενίση μαζί στο εξοχικό τους στον Θεολόγο: Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει – Πόζαραν με φινέτσα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ