Σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα – Το τρυφερό μήνυμα τη μανούλας – «Μόνο κοντά σου η ψυχή μου γαληνεύει»

Απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η αγαπημένη μας, Ελένη Ράντου απολαμβάνει τις διακοπές της  με την μονάκριβη κόρη της, την Νικολέττα.

Η  δημοφιλής ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει από την απαιτητική της καθημερινότητα, καθώς τώρα θα πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», όπου θα υποδυθεί τη μητέρα της κορυφαίας σοπράνο.

Να σημειωθεί ότι η κόρη της, η Νικολέττα ζει και σπουδάζει στο εξωτερικό, οπότε τώρα ήταν η καταλληλότερη στιγμή να απολαύσουν λίγο χρόνο μαζί.

Η 28χρονη Νικολέτα που είναι και κόρη του τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ζει στην Ολλανδία, όπου κάνει το μεταπτυχιακό της πάνω στα εικαστικά.

Σε στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Ράντου καταγράφεται παρέα με την κόρη της σε κάποιο μουσείο, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία τους.

«Μόνο κοντά σου η ψυχή μου γαληνεύει. Varsov. Βαθιές αναπνοές...», γράφει η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της ανάρτησής της, δημοσιεύοντας μία εικόνα, όπου η ίδια φωτογραφίζει τον εαυτό της παρέα με την κόρη της, εντός του μουσείου.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Οι φωτό από τον γάμο τους το 1994 - Η νύφη σκουπίζει το μέτωπο του γαμπρού

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Ράντου για τη μητέρα της που «δίνει» μάχη με την άνοια: «Πολλές φορές μπαίνω βλέπω το βλέμμα της να είναι εχθρικό & φεύγω κομμάτια» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr