Ευγενία Σαμαρά: Με σταρένιο δέρμα & sexy bikini ποζάρει στα γαλάζια νερά του Καστελόριζου – Η Μπλε σπηλιά της «έκλεψε» την καρδιά! (φωτό)

«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά», έγραψε.

Η Ευγενία Σαμαρά «έριξε» το Instagram με τις αναρτήσεις από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός φόρεσε το καφέ της μπικίνι, το οποίο ταίριαζε υπέροχα με την σταρένια επιδερμίδα της και πήγε ως την Μπλε σπηλιά στο Καστελόριζο.

Με φόντο, λοιπόν, τα γαλαζιοπράσινα νερά μας ευχήθηκε  «καλό Δεκαπενταύγουστο».

Η Ευγενία Σαμαρά αποθέωσε το νησί των Δωδεκανήσων και ειδικότερα τη Μπλε σπηλιά για την οποία έγραψε ότι «σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά».

samara-eugene3

samara-eugene

«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά από τη Μπλε σπηλιά του Καστελλόριζου. Μπαίνεις από μια μικρή τρύπα ξαπλωμένος μέσα στη βάρκα σου και σηκώνεσαι σε μια σπηλιά 60 μέτρα βάθους, 35 μέτρα ύψους, με φώκιες κάπου σε μια άκρη, σταλακτίτες και σταλαγμίτες και βασικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιστέψει το λογικό σου ότι αυτό το μπλε που βλέπεις στο νερό, αυτό το μπλε που ωραιότερο δεν έχεις δει, είναι αληθινό. Και είναι. Μπλε σπηλιά μου πήρες την καρδιά» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα των φωτογραφιών από το Καστελόριζο

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Κοντοβά: Λαμπερές παρουσίες στα εγκαίνια του fashion room της - Σίσσυ Χρηστίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Ευγενία Σαμαρά (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η Ευγενία Σαμαρά όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έβαλε άργιλο σε όλο της το σώμα & πόζαρε με φόντο το τοπίο της Πίνδου (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Σαμαρά: "Φωτιά" στα κόκκινα με το πιο καυτό φόρεμα - Βραδινή εμφάνιση στην Επίδαυρο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr