Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Η ηλεκτρονική λίστα για τα δώρα γάμου σε μετρητά – Η πλατφόρμα του…μελιού (φωτό)

Έτσι θα πάει το ζευγάρι ταξίδι του μέλιτος...

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει το γλέντι του γάμου του, στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλεσμένοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος.

Το θέμα αυτό έχει αποκτήσει διαστάσεις στα social media.

stefanos-tyler-1

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι δωρεές μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.500 δολάρια.

dorea-kasselakis-1

Το honeyfund είναι ένα ιστότοπος, ο οποίος πραγματοποιεί ταξίδια για τον μήνα του μέλιτος επιτρέποντας σε ζευγάρια «να ζήσουν την εμπειρία με τη στήριξη των φίλων και της οικογένειάς τους, χωρίς χρεώσεις».

honeymoon-1

Όπως προείπαμε, το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις στα social media και οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν.

«Πρόκειται για το Δώρο Γάμου (όπως για παράδειγμα στην Ελλάδα συμβαίνει με φακελάκια ή καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς) και όχι για γαμήλιο ταξίδι». Στο πλαίσιο αυτό, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως «είθισται στην Αμερική όσοι επιθυμούν αντί δώρου να καταθέτουν χρήματα σε ψηφιακές πλατφόρμες, οι οποίες λειτουργούν και δημόσια. Μάλιστα, στο τέλος αναγράφεται δημόσια το συγκεντρωθέν ποσό για λόγους διαφάνειας».

Πόσοι έχουν στείλει ήδη το χρηματικό ποσό τους;

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αφήσει το χρηματικό τους πόσο είναι και ο αντιπρόεδρος της Meta, John Allen Thomas, ο οποίος είχε συνοδεύσει τον κ. Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του στην ελληνική Βουλή.

Ο Thomas έγραψε στο ζευγάρι το εξής μήνυμα: «Tyler, Stefanos – Ελπίζουμε αυτό το δώρο να σας βοηθήσει να βρείτε λίγες στιγμές όπου η πολιτική δεν θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης, εκτός βέβαια αν συζητάτε για τις καλύτερες παραλίες. Συγχαρητήρια! Σκεφτείτε αυτό ως μια μικρή συνεισφορά στην προσωπική σας ευτυχία, Στέφανε. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα έχει διακομματική υποστήριξη από εσάς και τον Tyler! Ευχόμαστε ο μήνας του μέλιτός σας να είναι γεμάτος με "εκλογικούς θριάμβους" χαλάρωσης, περιπέτειας και χαράς. Με αγάπη, John Allen & Adam.»

sxolio-1

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου του 2023, ενώ στο τέλος Αυγούστου οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Στον τόπο καταγωγής του, ο Στέφανος Κασσελάκης θα υποδεχθεί περίπου 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων του ιδίου και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. 

gamos-prosklitiriop-kasselakis-1

Από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε ένα τετραήμερο  γλέντι.

Το γαμήλιο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, στα Χανιά, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Προγαμήλιες διακοπές στη Μύκονο με τον συζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ - Πότε ο γάμος (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση του για τις "χλιδάτες" διακοπές στη Μύκονο - "Μείναμε σε ένα δίκλινο παλάτι - Πήγα στο ιδιωτικό μου γυμναστήριο" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ