Γενέθλια έχει η πιο intellectual royal! - Η Beatrice Borromeo του Μονακό εντυπωσιάζει με την ομορφιά & το μυαλό της - Ο Πρίγκιπας Pierre, γιος της Καρολίνας έχει βρει το τέλειο ταίρι (φωτό)

Γίνεται 39 η πιο όμορφη και πνευματώδης πριγκίπισσα.

Ομορφιά, χάρη, λάμψη και πνευματικότητα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της Beatrice Borromeo.

Η Beatrice Borromeo, η όμορφη Πριγκίπισσα του Μονακό έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 39.

Κόρη ενός Ιταλού πλούσιου κόμη και με κληρονομιά τα νησιά Borromean στο Lago Maggiore, η Beatrice παντρεύτηκε τον γοητευτικό Pierre Casiraghi.

Image

Στην Ιταλία εργάστηκε ως δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ, πριν παντρευτεί τον Κασιράγκι, τον μικρότερο γιο της Καρολίνας του Μονακό και ανιψιό του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Image

Ο εγγονός, λοιπόν, της Πριγκίπισσας Grace Kelly και η πανέμορφη Ιταλίδα royal παντρεύτηκαν το 2015 και έχουν δυο παιδάκια.

Image

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ σπούδαζαν σε πανεπιστήμιο του Μιλάνο - ο Πιέρ διεθνείς επιχειρήσεις και η Μπεατρίς νομικά - ενώ έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2008.

Image

Η αδυναμία της στην υψηλή ραπτική

Με μια μεγάλη αδυναμία για τους Valentino, Armani Prive και Chanel, δεν αποτελεί έκπληξη.

Image

Διαβάστε ακόμα: Μπεατρίς Μπορομέο: Στην Ελλάδα μαζί με την Ντάσα Ζούκοβα-Νιάρχου - Οι πόζες στην θαλαμηγό της οικογένειας

Image

Image

Η εορτάζουσα Πριγκίπισσα είναι πάντα κομψή και καλόγουστη, είτε πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί, είτε μια βασιλική εμφάνιση.

Η Beatrice Borromeo είναι πάντα η επιτομή της κομψότητας!

ΦΩΤΟ: instagram/Beatrice Borromeo Casiraghi

Διαβάστε ακόμα: Στα βήματα της Grace Kelly ο Pierre Casiraghi - Ο γιος της Καρολίνας -χάρμα οφθαλμών - στην καμπάνια του Dior Men (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr