Συντετριμμένη η Brigitte Bardot για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου Alain Delon – «Έχασα το alter ego μου – Τίποτα δεν καλύπτει αυτό το κενό» (φωτό & βίντεο)

«Ο θάνατος του Alain θέτει ένα τέλος στο υπέροχο κεφάλαιο μιας περασμένης εποχής», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Η Μπριζίτ Μπαρντό εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Αλέν Ντελόν.

Οι δυο καλλονοί πρωταγωνιστές είχαν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες και είχαν δημιουργήσει μια βαθιά φιλία.

Image

twitter

Η φιλία τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα της ταινίας “Διάσημες ερωτικές σχέσεις” το 1961 και διατηρήθηκε για δεκαετίες. Συχνά εξέφραζαν τον αμοιβαίο σεβασμό και την εκτίμηση που είχαν ο ένας για τον άλλον, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Όσα έγραψε σε χειρόγραφο μήνυμα η εμβληματική πρωταγωνίστρια:

θάνατος του Αλέν Ντελόν «δημιουργεί ένα αβυσσαλέο κενό που τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να καλύψει», δήλωσε η Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα χειρόγραφο μήνυμα. 

«Ο θάνατος του Αλέν θέτει ένα τέλος στο υπέροχο κεφάλαιο μιας περασμένης εποχής, της οποίας ήταν σημείο κατατεθέν», έγραψε. 

«Εκπροσώπησε τα καλύτερα του γαλλικού κινηματογραφικού κύρους. Ένας πρεσβευτής κομψότητας, ταλέντου, ομορφιάς», πρόσθεσε η καλλονή Γαλλίδα ηθοποιός για τον φίλο της.

«Χάνω έναν φίλο, ένα alter ego, έναν συνεργό. Μοιραστήκαμε τις ίδιες αξίες, τις ίδιες απογοητεύσεις, την ίδια αγάπη για τα ζώα».

Διαβάστε ακόμα: Alain Delon: Φωτο-αφιέρωμα του eirinika στον κακομαθημένο & ωραιότερο Γάλλο ηθοποιό που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο Alain Delon: Ο ωραίος & μεγαλύτερος star του γαλλικού σινεμά – Οι θυελλώδεις έρωτες & οι γάμοι – Το σκληρό τέλος με Αλτσχάιμερ & τα παιδιά του να ερίζουν για την περιουσία του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ