Απίστευτο βίντεο - Δείτε πως φουσκώνουν οι λαμαρίνες των αυτοκινήτων από τον ακραίο καύσωνα στην Κίνα - Τα bumps σαν εφέ στο σινεμά

Έγινε αμέσως viral στο x (πρώην twitter)

Οι καιρικές συνθήκες στην Κίνα, φέτος είναι ανυπόφορες με τον καύσωνα να δημιουργεί νέες "τάσεις"!

Μέσα από βίντεο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου στο x (πρώην twitter) βλέπουμε τα αυτοκίνητα στη χώρα να φουσκώνουν λόγω της αυξανόμενης ζέστης.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν οδηγήσει στο να διογκώνονται οι προστατευτικές μεμβράνες των αυτοκινήτων και να καταλήγουν σε τεράστια μπαλόνια.

Σύμφωνα με τους περισσότερους, το φαινόμενο αυτό οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν τη χώρα, οι οποίες προκάλεσαν το φούσκωμα των αυτοκόλλητων βινυλίου, με το οποίο ντύνουν αρκετοί τα οχήματά τους.

Το φαινόμενο των pregnant cars έγινε viral όταν ένας χρήστης μοιράστηκε ένα βίντεο με αρκετά από αυτά τα αυτοκίνητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Δεν είναι αστείο! Τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στην Κίνα βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα όταν κάνει πολλή ζέστη».

Πολύ σύντομα τα σχόλια επεκτάθηκαν στα περί κινεζικής ποιότητας εμπορεύματα, άλλοι επεσήμαναν ότι τα αυτοκίνητα αυτά είναι στην πραγματικότητα γερμανικής κατασκευής και βρίσκονται στην Κίνα, ενώ ένας τρίτος ασχολήθηκε με τη χρήση ψεύτικων προστατευτικών μεμβρανών, η οποία έχει μικρότερη αντοχή κι έτσι, παραμορφώνεται σε ακραίες συνθήκες.

Παρόλο που τα περιτυλίγματα διαθέτουν ένα στρώμα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία που συμβάλλει στην αποτροπή αυτών των προβλημάτων, η τακτική συντήρηση εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής και του υψηλού επιπέδου του αυτοκολλήτου.

Ο μόνος τρόπος για να δημιουργηθούν αυτές οι τεράστιες φουσκάλες είναι η χρήση συμπιεσμένου αέρα, ο οποίος χρησιμοποιείται από αρκετούς ως ένας τρόπος αφαίρεσης του αυτοκόλλητου βινυλίου.

Διαβάστε ακόμη: Κίνα: Εύκολα παντρεύεσαι, δύσκολα χωρίζεις - Μειώθηκαν κατά 498.000 οι γάμοι, μόλις... 3,43 εκατ. το 2023 - Στόχος του νέου νόμου η αύξηση των γεννήσεων

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Δισεκατομμυριούχος κινέζος δοκιμάζει το νέο σούπερ αυτοκίνητό του όταν… οι αυτόματες πόρτες «έκοψαν» τα δάχτυλά του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ