Αντριάννα Σκλεναρίκοβα Καρεμπέ: Η Σλοβάκα καλλονή ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της - Έγινε μητέρα με κίνδυνο της ζωής της στα 46 - Lifestory

Ήλπιζε σε μία συγγνώμη ...

Και όμως τα ψηλότερα πόδια της υφηλίου είχαν φάει πάρα πολύ ξύλο.

Ο πατέρας της Σλοβάκας Καλλονής Αντριάννας Σκεναρίκοβα Καραμπέ, Μιροσλάβ Σκλεναρίκ ήταν κάτι παραπάνω από σκληρός.

Όχι μόνο της έλεγε ότι δεν την αγαπούσε και αγαπούσε την μικρή της αδερφή αλλά την έδερνε σε μόνιμη βάση, την υποτιμούσε και την αποθάρρυνε.



«Δεν θα γίνεις ποτέ τίποτα στη ζωή σου», της έλεγε.

Miroslava sa Adrianine slová
Ο πατέρας της, Μιροσλάβ Σκλρεναρίκ

Το κορίτσι που γεννήθηκε στην πρώην κομμουνιστική χώρα έχει μιλήσει πολλές φορές για το βάναυσό πατέρα της και όσα τράβηξε όταν ήταν μικρή.

Μάλιστα πολλές φορές τον χαρακτήρισε δικτάτορα σαν το καθεστώς στο οποίο γεννήθηκε, συμπληρώνοντας κάτι τρομακτικό: "Και ο Χίτλερ με τους δικούς του ανθρώπους έλεγε πως ήταν τρυφερός".

Με όλα αυτά τα τραύματα στους ώμους της κατόρθωσε να ξεχωρίσει στις διεθνείς πασαρέλες και να γίνει ένα διάσημο μανεκέν.

Ο γάμος της με τον διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ κράτησε πολλά χρόνια αλλά έληξε χωρίς να αποκτήσουν ποτέ παιδί.



Ο επόμενος μεγάλος έρωτας της οδηγήθηκε στο δεύτερο γάμο της με τον όνομα επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης στο Μονακό.

Μαζί του έζησε 12 χρόνια μεγάλης ευτυχίας όπως η ίδια κατεπανάληψή διηγείται τελευταία στις συνεντεύξεις της.

Μάλιστα ήταν εκείνος που την προέτρεψε παρότι ήταν ήδη 46 χρονών να αποκτήσει ένα παιδάκι.

"Η ζωή μου άλλαξε εντελώς από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μου", λέει χαρακτηριστικά αλλά συμβουλεύει τις γυναίκες να αποκτήσουν παιδί σε νεότερη ηλικία.

"Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ και στην εγκυμοσύνη μου αλλά και στον τοκετό", τονίζει η πανέμορφη ξανθιά Αντριάνα.

No photo description available.
Με τον νέο της σύζυγο, Αράμ Οχανιάν Facebook: CosmoCity Armenia


"Όταν έφτασε η στιγμή της γέννησης της κορούλας μου και με έπιασαν οι πόνοι ήταν τόσο δυνατή ώστε σωριάστηκε στο έδαφος για να με μεταφέρει ο άντρας μου στο μαιευτήριο.

Όταν όμως την είδαμε να βγαίνει από την κοιλιά μου βάλαμε τα κλάματα και οι δύο."

Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν περίφημα για το ζευγάρι.

Κάποια στιγμή ο δεσμός τους έληξε, έτσι η Αντριάνα μεγαλώνει πια μόνη της το παιδάκι της που είναι σήμερα έξι χρονών.

No photo description available.

Δεν ήθελα η κόρη μου να βλέπει τον μπαμπά της και τη μαμά της να ζουν συμβατικά κάτω από την ίδια στέγη όπως έβλεπα να γίνεται εγώ με τους δικούς μου γονείς.

Επανερχόμενοι στην αρχή αυτού του δημοσιεύματος και στον σκληρό πατέρα της, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το μανεκέν τηλεπαρουσιάστρια γιατί τον είχε καλέσει στο γάμο της, εκείνη απάντησε:

"Τον κάλεσα γιατί επέμεναν το συγγενικό περιβάλλον του συζύγου μου αλλά και γιατί κατά βάθος πιστεύω ότι μπορεί να ερχόταν στο γάμο και να μου έλεγε ένα συγγνώμη έκανα λάθος ή δεν το ήθελα ή κάτι τελοσπάντων που να έδειχνε μεταμέλεια …ουδέποτε όμως συνέβη αυτό…"

Διαβάστε ακόμη: Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αποκάλυψη «βόμβα»! - «Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλωσε πια η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο κλείνει τα 52 (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ