Αλέν Ντελόν: Επιθυμούσε να θανατωθεί & να ταφεί μαζί του ο σκύλος του - Αντέδρασαν οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων

Τι αποφάσισε η οικογένεια του

Οργή έχει προκαλέσει η επιθυμία του εκλιπόντος Γάλλου ηθοποιού, Αλέν Ντελόν, να θανατωθεί το αγαπημένο του σκυλί και να ταφεί μαζί του.

Η παραπάνω επιθυμία απορρίφθηκε από τα παιδιά του, μετά από αντιδράσεις ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο ηθοποιός, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών την Κυριακή, είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε το σκυλί του, ένα Βελγικό Μαλινουά 10 ετών με το όνομα Λούμπο, να «κοιμηθεί» και να ταφεί μαζί του στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Ντούσι, στο Λουαρέ, όπως αναφέρει ο Guardian.

Το ίδρυμα «Brigitte Bardot» δήλωσε ότι η κόρη του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατήσει τον σκύλο.

«Μόλις είχα την Ανούσκα Ντελόν στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Λούμπο είναι μέλος της οικογένειας και θα τον κρατήσουν. Ο σκύλος δεν θα θανατωθεί», δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος της Μπριζίτ Μπαρντό.

«Είναι ο σκύλος μου στο τέλος της ζωής μου ... Τον αγαπώ σαν παιδί», είχε δηλώσει ο Αλέν Ντελόν στο Paris Match το 2018. «Είχα 50 σκύλους στη ζωή μου, αλλά έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτόν. Του λείπω όταν δεν είμαι εκεί».

Και πρόσθεσε: «Αν πεθάνω πριν από εκείνον, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να μας πάρει μαζί. Θα τον βάλει να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου. Προτιμώ να το κάνω αυτό παρά να ξέρω ότι θα αφήσει τον εαυτό του να πεθάνει στον τάφο μου υποφέροντας».

Σημειώνεται ότι ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί αυτή την εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο «Domaine de la Brûlerie», το κτήμα του στο χωριό Ντουσί, σύμφωνα με τη «Le Point».

Διαβάστε ακόμη: Αλέν Ντελόν: Η Τζέιν Φόντα, η Κάρλα Μπρούνι, η Σελίν Ντιόν αποχαιρετούν τον απόλυτο Γάλλο σταρ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Συντετριμμένη η Brigitte Bardot για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου Alain Delon – «Έχασα το alter ego μου – Τίποτα δεν καλύπτει αυτό το κενό» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Alain Delon: Μεγάλωσε σε προαύλιο φυλακής, ορφανοτροφεία & μπουρδέλα - Στα στερνά του έζησε με ένα σκύλο, ο ωραιότερος ηθοποιός του γαλλικού σινεμά που λάτρεψαν οι γυναίκες

Διαβάστε ακόμη: Alain Delon: Φωτο-αφιέρωμα του eirinika στον κακομαθημένο & ωραιότερο Γάλλο ηθοποιό που είχε όλες τις γυναίκες στα πόδια του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ