Έλλη Κοκκίνου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο - «Κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε» - Ακύρωσε την συναυλία στην Αρεόπολη, Λακωνίας (φωτό)

«Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία της και βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η Έλλη Κοκκίνου αυτή την περίοδο πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο επόμενος «σταθμός» της ήταν η Αρεόπολη Λακωνίας.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε πως δεν θα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στη σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου ανάρτησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, εξηγώντας πως έχει κολλήσει έναν ιό.

κοκκινου

Διαβάστε ακόμα: Έλλη Κοκκίνου – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θυμήθηκαν τους ανθρώπους που έβλαψαν την καριέρα τους - «Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου» (βίντεο)

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε.

Διαβάστε ακόμα: Θραύση έκανε η Έλλη Κοκκίνου στο J2US – Η μωβ σέξι λαμπερή τουαλέτα – Αυτά είναι τα πιο hot ζευγάρια που «σάρωσαν» χθες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ