Ben Affleck: Όσο η Jennifer Lopez κατέθετε τα χαρτιά για το διαζύγιο, αυτός ήταν με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner – Αποβιβαζόντουσαν από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο (φωτό)

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε χαμογελαστός & ευδιάθετος.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Μπεν Άφλεκ λίγο πριν να καταθέσει η Λατίνα τραγουδίστρια την αίτηση διαζυγίου απαθανατίστηκε ευδιάθετος με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Την Τρίτη, το πρώην ζευγάρι προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες, αφότου άφησε την κόρη του, Βάιολετ, στο Πανεπιστήμιο Yale.

Οι παπαράτσι φωτογράφησαν τον ηθοποιό χωρίς τη βέρα του ενώ φορούσε ένα πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι.

Κατέβαινε χαμογελαστός τα σκαλιά του αεροπλάνου και η Τζένιφερ Γκάρνερ ακολούθησε λίγο πιο πίσω, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα πράσινο παντελόνι.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί με το 15χρονο παιδί τους, Φιν.

Στη συνέχεια, η οικογένεια μπήκε στη μαύρη BMW του Άφλεκ και έφυγε.

Λίγες ώρες πριν από αυτές τις φωτογραφίες, η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 52 χρονο σύζυγό της, αναφέροντας ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου.

Σύμφωνα με το Page Six, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και ζήτησε από τον δικαστή να παραιτηθεί από τη συζυγική υποστήριξη.

Να σημειωθεί πως η κατάθεση της αίτησης του διαζυγίου έγινε την Τρίτη 20 Αυγούστου, η οποία σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Για την ιστορία, η  Jennifer ήταν παντρεμένη με τον Affleck από το 2005 έως το 2018 και μαζί έχουν τρία παιδιά - τη Violet, τον Fin και τον Samuel, 12 ετών.

Παρόλο που χώρισαν το ζευγάρι έχει εξαιρετικές σχέσεις και η Jennifer τον βοηθά πάντα στις δύσκολες τις στιγμές της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ