Το έκανε και πάλι ο Τεντόγλου: Τους κέρδισε στο τελευταίο άλμα στη Λωζάνη - Αήττητος σε 34 συνεχόμενους αγώνες (βίντεο)

Με άλμα στα 8μ.06 ο δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε και στη Λωζάνη

Ο Μίλτος Τεντόγλου κυριαρχεί στο μήκος, κάτι που απέδειξε και στο Diamond League της Λωζάννης, καθώς πήρε τη νίκη στην τελευταία του προσπάθεια, με άλμα στα 8μ.06.

Ο δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης στο Παρίσι και στο Τόκιο δυσκολεύτηκε στην αρχή λόγω του ανέμου, με αποτέλεσμα να κάνει άκυρο άλμα στην πρώτη του προσπάθεια, όμως σταδιακά βρήκε ρυθμό και ανέβηκε στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, εξασφάλισε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στον τελικό της σειράς στις Βρυξέλλες, που θα γίνει 13-14 Σεπτεμβρίου. Το πλούσιο έπαθλο των 10.000 δολαρίων ήρθε ως φυσική συνέχεια μιας εξαιρετικής εμφάνισης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής διατήρησε αήττητο σε 34 συνεχόμενους αγώνες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο.

Ο Γουέιν Πίνοκ με 8,01 μ. και ο Σάιμον Έχαμερ με 7,99 μ. ακολούθησαν τον Τεντόγλου στη βαθμολογία, αλλά δεν μπόρεσαν να τον απειλήσουν σοβαρά. Με 15 πόντους, ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στις Βρυξέλλες.

Δείτε το άλμα


Διαβάτε ακόμα: Παρίσι 2024: Έκτακτο πριμ και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή - Τα χρήματα που θα πάρουν οι 8 μεταλλιούχοι και όσοι έφτασαν στην 8η θέση - Αναλυτικά οι θέσεις των Ελλήνων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ