Βασίλισσα Mary: Το chic & boho φόρεμα με τα κεντητά λουλούδια που λατρέψαμε – Ο χαμηλός, classy κότσος & το χρυσό κολιέ με το αρχικό του Βασιλιά (φωτό)

Υπέροχη εμφάνιση!

Το βασιλικό ζεύγος της Δανίας ξεκίνησε τη καλοκαιρινή τους  περιοδεία με το υπερπολυτελές πλοίο, Dannenbrog.

Πριν από την απόπλου, οι Μεγαλειότητές τους, ο Bασιλιάς Φρέντερικ και η Βασίλισσα Μαίρη είχαν καλέσει επισκέπτες από το Δήμο σε μπουφέ δεξίωσης, ο οποίος προσέφερε από σολομό και καραβίδες ως κόκορα και σκαντζόχοιρο.

Φυσικά εμείς λατρέψαμε το φόρεμα και το styling της Βασίλισσας Μαίρη.

Η νέα Βασίλισσα της Δανίας είναι ήδη πολύ δημοφιλής, φαίνεται ότι ο κόσμος την αγαπάει και για αυτή την σημαντική στιγμή επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα.

Το φόρεμα, λοιπόν, είναι maxi, μαύρο και έχει πάνω κεντητά λουλούδια, από το luxurious brand Etro.

Διαβάστε ακόμα: Δημοφιλέστατη πλέον η νέα βασίλισσα της Δανίας, Mary - Με πρωτότυπο λευκό παλτό χαιρετάει τα πλήθη κάνοντας χειραψίες (φωτό)

«Απογείωσε» το κομψό look με σκουλαρίκια κρεμαστά με ένα μπλε πετράδι και ένα χρυσό κολιέ με το αρχικό του συζύγου της «F».

Το μακιγιάζ ήταν διακριτικό και λαμπερό και το χτένισμά της, ένα κομψός χαμηλός κότσος.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι – Dinner-Gala: Οι Βασίλισσες & το styling – To κόκκινο jumpsuit της Mary της Δανίας, το total black της Charlene του Μονακό & τα capes της Mathilde του Βελγίου & της Maria Teresa του Λουξεμβούργου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ