Μπεν Άφλεκ: Μία ρομαντική έπαυλη με τεράστιο στάβλο αλόγων αγόρασε ο φρεσκοχωρισμένος star για να στεγάσει το πληγωμένο του είναι - Θέλει να ξεχάσει … την "λέαινα" του (φωτό)

Δείτε φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο

Το απόλυτο "The end" ήρθε κι επίσημα πριν μερικές μέρες για τους Bennifer...

Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Το ζευγάρι είχε να εμφανιστεί μαζί από τον Μάιο και τελικά επιβεβαιώθηκαν όλα τα σενάρια και οι φήμες για την κρίση στο γάμο τους.

Οι δύο τους για αρκετές εβδομάδες έμεναν σε ξεχωριστά σπίτι με τον ηθοποιό μάλιστα να κάνει και μία "πολυτελή" αγορά αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

H κατοικία διαθέτει 5 κρεβάτια και 6 μπάνια με χώρους για γεύμα, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, γραφείο, διάφορα μικρά στούντιο, αίθουσα πολυμέσων, ντους και ξενώνα.

Πρόκειται για ένα ρομαντικό ιππικό κτήμα στο Sullivan στο Brentwood.

Κάποτε ανήκε για μισό αιώνα στην ηθοποιό και ακτιβίστρια του Χόλιγουντ Maxine Cooper με το αυθεντικό σπίτι που σχεδιάστηκε από τον θρυλικό αρχιτέκτονα Cliff May το 1941.

Ως ιππικό κτήμα, οι χώροι είναι γεμάτοι με στάβλους και μεγάλες εκτάσεις για περιπάτους.

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Brentwood Country Mart, στα κλαμπ Riviera και Brentwood Country Club, καθώς και στη λεωφόρο Sunset.

Αυτό το κτήμα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η επιτομή ενός καταφυγίου σε ένα απόλυτο ιδιωτικό και ήσυχο περιβάλλον.

Να πούμε ότι νωρίτερα τον Ιούλιο, οι Bennifer όπως τους αποκαλούν οι fans τους, έβγαλαν προς πώληση το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 68 εκατ. δολαρίων εν μέσω των φημών περί χωρισμού.

Το ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο για 60 εκατ. δολάρια τον Μάιο του 2023, μετά από τον γάμο του τον Ιούλιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Η «σοφή» Jane Fonda στην Jennifer Lopez, καιρό πριν το διαζύγιο: «Προσπαθείς να αποδείξεις κάτι αντί να το ζήσεις - Μήπως βιάζεστε με τον Ben;» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Breaking News: Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ - Έκπληξη ότι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο - Ο γάμος κράτησε 1,5 χρόνο

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ