Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Δώστε έμφαση στην καλοπέραση & τη διασκέδαση!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα και ο Άρης από τους Διδύμους συναντώνται μεταξύ τους σχηματίζοντας εξάγωνο, δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στο Σαββατοκύριακο που θα οδηγήσει σε αρκετές μετακινήσεις κι επαφές. Καθώς είναι και το τελευταίο ολόκληρο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και αρκετοί θα επιστρέφουν από τους προορισμούς των διακοπών τους, καλό είναι να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στους δρόμους και να αποφεύγουμε τις υψηλές ταχύτητες αλλά και τις εντάσεις στην επικοινωνία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια του διημέρου σχηματίζοντας ως επί το πλείστον θετικές όψεις και μόνο τρεις πιεστικές, η πρώτη τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον Πλούτωνα, η δεύτερη το απόγευμα της Κυριακής με τον ανάδρομο Ερμή και η τρίτη στο τέλος της μέρας με τον Ουρανό. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Ταύρο σε γενικές γραμμές είναι μια αρκετά απολαυστική Σελήνη με έμφαση στην καλοπέραση και τη διασκέδαση.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Ακόμη είναι μέρες που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό τον τομέα που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο ή να είστε παρορμητικοί καθώς έχουμε ακόμη ανάδρομο Ερμή. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μη δείτε τις λεπτομέρειες όσων συζητάτε. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα για τα οικονομικά σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, καθώς μπορεί να λάβετε ένα φουσκωμένο λογαριασμό ή να προκύψει κάποιο άλλο έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη ίσως πρέπει να δείτε λίγο πιο προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να κόψετε ό,τι σας δίνει χαρά, αλλά μόνο τα περιττά και να είστε κάπως πιο συνειδητοί στα έξοδα που κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι όλο δικό σας! Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ενισχύοντας τις φιλοδοξίες σας, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Επίσης είναι μέρες που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε. Κοιτάξτε να είστε πρώτα καλοί ακροατές και μετά καλοί ομιλητές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας την Κυριακή ανεβάζει τα επίπεδα της αδρεναλίνης αλλά και της παρόρμησης, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή θέλει προσοχή σε συζητήσεις ειδικά με άτομα από το στενό σας περιβάλλον, γιατί εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε εντάσεις και διαφωνίες σε υψηλούς τόνους. Εννοείται αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσέξτε αρκετά και με την οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί του Σαββάτου θα έχετε την τάση ίσως να είστε νευρικοί, με διάθεση λίγο πιο βαριά, ή κάτι μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη νοητική ή ψυχική αναστάτωση. Βέβαια παίζει πάντα να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα. Προσπαθήστε όμως να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στη φύση, κολύμπι, ένα χαλαρό χόμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ακόμη δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να το περνάτε μόνοι σας. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι για να μοιραζόμαστε μαζί τους και τα καλά και τα δύσκολα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη το Σάββατο παραπέμπει σε επαφές κι εξόδους, κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει μια εκδρομή για το Σαββατοκύριακο θα θέλετε να βγείτε περισσότερο και να διασκεδάσετε. Από την άλλη είναι σημαντικό αυτό το γουηκέντ να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, γι’ αυτό μην υπερφορτώνετε το πρόγραμμα σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή που είναι πιο απαιτητική μέρα σε νοητικό επίπεδο αφήστε τις υπεραναλύσεις και τα σενάρια και κοιτάξτε να απολαύσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr