JLO-Me, myself and I! "Αυτοθαυμάζεται" η Τζένιφερ Λόπεζ στην πρώτη ... αντίδραση με ανάρτηση μετά το διαζύγιο

Φίλος του πρώην ζευγαριού έκανε αποκαλύψεις για την superstar

Δεν είναι φήμες, δεν είναι σενάρια, είναι πλέον γεγονός!

Η Τζένιφερ Λόπεζ χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ.

Πριν μερικές μέρες η Λατίνα σταρ κατέθεσε τα έγγραφα του διαζυγίου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί όπως είθισται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας φίλος του πρώην ζευγαριού που ισχυρίζεται ότι ο Άφλεκ επέτρεψε στον Λόπεζ να κάνει την τελική κίνηση σε μια πράξη «συμπόνιας» προς την εν διαστάσει γυναίκα του.

«Ο Μπεν ήξερε ότι η Τζένιφερ επρόκειτο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό γι 'αυτόν. Μάλιστα, της άφησε να το έχει αυτό», είπε αποκλειστικά ο φίλος στη Mail.

 «Η Jennifer ανησυχούσε περισσότερο για το πώς [ο χωρισμός] θα επηρεάσει την καριέρα της, τι θα σκεφτούν οι θαυμαστές και τι θα γράψει ο Τύπος», πρόσθεσε.

Η αλήθεια είναι ότι η Τζένιφερ έχει αντιμετωπίσει πολλές επαγγελματικές και προσωπικές καταστροφές φέτος.

Το πρώτο της άλμπουμ μετά από μια δεκαετία, "This is me ... now" μπήκε στο νούμερο 38 του Billboard κι εξαφανίστηκε ...

Η ταινία με τον ίδιο τίτλο, "This is me ... now" έφαγε την πιο σκληρή κινηματογραφική κριτική, ενώ το ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime, "The greatest love story never told", πήγε επίσης άπατο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 



Επίσης, καθώς άρχισαν οι φήμες για το τέλος του γάμου της γύρω στο Μάιο του 2024 να πληθαίνουν ακύρωσε την περιοδεία της, γιατί κατάλαβε ότι δεν θα γέμιζε τα στάδια.

Την ίδια στιγμή το brand Sephora, της ανακοίνωσε ότι η μάρκα "JLO beauty" θα αποσυρθεί μέχρι τέλος του χρόνου, γιατί δεν πουλάει.

Τέλος, η πρόσφατη ταινία της με τίτλο "Αtlas" μπήκε στη σειρά για το αντίθετο των Όσκαρς, με μια απογοητευτική βαθμολογία 19% στο Rotten Tomatoes.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 

Διαβάστε ακόμη: Jaclyn Cordeiro: Με αυτή την 44χρονη σεξοβόμβα νοσοκόμα & γυμνάστρια αντικατέστησε την Jennifer Lopez, ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ! Το χρονικό της σχέσης τους

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Άφλεκ: Μία ρομαντική έπαυλη με τεράστιο στάβλο αλόγων αγόρασε ο φρεσκοχωρισμένος star για να στεγάσει το πληγωμένο του είναι - Θέλει να ξεχάσει … την "λέαινα" του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ