Να ζήσετε! Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του, Νάσο ρομαντικά σε παραλία της Κρήτης - Κουμπάρα η Ελένη Φουρέιρα (φωτό)

Όλα έγιναν όπως τα φανταζόντουσαν

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες (24/8) ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφο του, Νάσο σε μία ρομαντική τελετή στην παραλία Κομμός, στην Κρήτη.

Κουμπάρα τους ήταν η καλή τους φίλη Ελένη Φουρέιρα, η οποία ήταν μία κούκλα ντυμένη στα λευκά, ασορτί με το ζευγάρι!

Το ζευγάρι διατηρεί χρόνια σχέση κι επιτέλους είπαν το μεγάλο "ναι"!

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι.

Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί.

Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», είχε εξομολογηθεί ο επιτυχημένος make-up artist σχετικά με το πως θα γίνει ο γάμος.

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει τις βέρες στο ζευγάρι.

Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και η διακόσμηση ταίριαζε άψογα!

Υπήρχε μία boho διάθεση με ρατάν χαλιά, ξύλινα καθίσματα, μαξιλάρες, pampas grass.

Ο make up artist συνοδεύτηκε από την κόρη του, ενώ ο σύντροφός του Νάσος τον περίμενε στην αψίδα μαζί με τον γιο τους.

Φυσικά δεν έλειψαν τα δροσιστικά αναψυκτικά, τα κρασιά, αλλά και τα φρούτα για όλους τους αγαπημένους τους που τίμησαν με την παρουσία τους.

Να ζήσετε!

Διαβάστε ακόμη: Το bachelor του Παντελή Τουτουντζή με τον σύντροφό του, Νάσο – Παιχνίδια στο νερό λίγο πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παντελής Τουτουντζής: Στο Athens Pride μαζί με τα 2 του παιδάκια - "Η αγάπη κάνει την οικογένεια" (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ