H Angelina Jolie λανσάρει με "Τα ωραιότερα χείλη του κόσμου" το νέο κραγιόν του Tom Ford -Πόσο κοστίζει; Η Beauty Ambassador ξανά θηλυκό

Προσθήκη στο καλάθι!

Η Angelina Jolie είναι για άλλη μια φορά μούσα της ομορφιάς.

Την Παρασκευή, η Tom Ford Beauty ανακοίνωσε ότι θα είναι μπροστά στο νέο franchise Runway Lip Color, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 3 Σεπτεμβρίου, αντικαθιστώντας το υπάρχον franchise Lip Color.

Οι τιμές ξεκινούν από $46 για τα lip liner και $60 για τα κραγιόν.

Το 2017, η Jolie άρχισε να συνεργάζεται με την εταιρεία πολυτελών καλλυντικών Guerlain που ανήκει στην LVMH ως πρεσβευτής τόσο για το άρωμα όσο και για τις φιλανθρωπικές προσπάθειές της για τη διατήρηση των παγκόσμιων πληθυσμών μελισσών.

Το ραντεβού της και η επιλογή να επανεκκινήσει την κατηγορία των χειλιών, έρχεται σε μια κομβική στιγμή για το brand.

Στα κέρδη της για ολόκληρο το έτος 2024, η μητρική εταιρεία Estée Lauder είπε ότι οι καθαρές πωλήσεις μακιγιάζ από την Tom Ford Beauty μειώθηκαν, κυρίως λόγω της μειωμένης της απόδοσης.

«Πάντα εμβληματική. Παρουσιάζουμε την Angelina Jolie για το νέο TOM FORD Runway Lip Color σε μια καμπάνια που συγκεντρώνει δύο εικόνες. Μια έμπειρη πρωτοπόρος, η Τζολί οδηγεί την προσωπική της αφήγηση με δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αδιάλλακτη δέσμευση για αυτοέκφραση. Η Jolie φοράει το νέο Runway Lip Color σε 16 Scarlet Rouge», σημειώνεται στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας με την επίσημη ambassador.

Παρεμπιπτόντως, η μάρκα Tom Ford Beauty, η οποία δημιουργήθηκε από τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Tom Ford, ήταν από τις πιο επιτυχημένες στον κόσμο και η μάρκα αγοράστηκε από τον όμιλο Estee Lauder για ένα σημαντικό ποσό.

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Γνωρίστε το νέο της αγόρι, Justin - Δούλεψαν μαζί στο μιούζικαλ "The Outsiders" - Αυτοχαρακτηρίζεται ως "ερασιτέχνης αγρότης" (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Angelina Jolie γυναίκα από ...βελούδο: Η "σιδηρά κυρία" του Χόλιγουντ με φυστικί σέξυ τουαλέτα Versace - Κόκκινο χαλί με την κόρη της, Βίβιεν ντυμένη αγοράκι (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ