Ben Affleck: Νέο ειδύλλιο για τον star του Hollywood; - Περνάει χρόνο με την 36χρονη κόρη του Robert Kennedy Jr, την γοητευτική Kick (φωτό)

Δεν πρόλαβε να πάρει το διαζύγιο ακόμα με την Jlo...

Με το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ να είναι πλέον δεδομένο και γνωστό, ο σταρ του Χόλιγουντ προχωράει την ζωή του.

Σύμφωνα με το στο Page Six, ο Μπεν Άφλεκ απαθανατίστηκε σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και ηθοποιό, την Κικ.

Ακόμα δεν είναι πολλά γνωστά, όπως η φύση της σχέσης τους.

Θα μπορούσε να είναι φιλία ή και όχι…

Και οι δυο πλευρές πάντως αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις και να διαλευκάνουν την κατάσταση.

Να σημειωθεί πως η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό την Τρίτη, 20 Αυγούστου, μετά από μήνες φημών περί χωρισμού.

Ως αιτία του χωρισμού τους, η τραγουδίστρια επικαλέστηκε τις ασυμβίβαστες διαφορές.

Μία από αυτές τις διαφορές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ δεν μπορούσε να αντέξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη σχέση τους.

Είναι γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ προτιμά την ησυχία του ενώ η Jlo τα φώτα!

Χώρισαν μετά από 2 χρόνια γάμου και είναι τελεσίδικο.

Διαβάστε ακόμα: Ben Affleck: Όσο η Jennifer Lopez κατέθετε τα χαρτιά για το διαζύγιο, αυτός ήταν με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner – Αποβιβαζόντουσαν από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Το ρομαντικό love story που οδήγησε σε διπλή τελετή γάμου - Κάποτε έλιωναν ο ένας για τον άλλον ... (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ