Brad Pitt – Shiloh Jolie: Πως από αγαπημένοι μπαμπάς & κόρη, έκοψαν κάθε επαφή – Το χρονικό της απομάκρυνσής με αποκορύφωμα να αλλάξει το επίθετό της (φωτό)

Ο Μπραντ Πιτ έχει να φωτογραφηθεί με τα παιδιά του εδώ και έξι χρόνια.

Ο Brad Pitt αγνοούσε την απόφαση της μεγαλύτερης κόρης του, Shiloh να αλλάξει το επίθετο της και να κρατήσει μόνο το Jolie της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Shiloh με το που έκλεισε τα 18 δεν έχασε χρόνο και υπέβαλε επίσημα αίτηση για να αφήσει το επώνυμο του πατέρα της.

Ο σταρ του Χόλιγουντ αιφνιδιάστηκε από την τολμηρή της κίνηση.

Τι άλλαξε όμως μέσα στα χρόνια για την σχέση του Brad και της Shiloh και οδήγησε στην σημερινή κατάσταση.

Για την ιστορία, λοιπόν, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί υποδέχθηκαν τη Shiloh Nouvel Jolie στις 27 Μαΐου 2006, στη Ναμίμπια. Ήταν το πρώτο τους βιολογικό παιδί, έχοντας ήδη υιοθετήσει τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα.

Image

twitter

Μεγαλώνοντας η Shiloh συχνά ήταν στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ, αφού το στιλ της ξεχώριζε και είχε κάπως αγορίστικη γοητεία.

Ο Brad όμως ήταν πάντα περήφανος για εκείνη.

Η φαινομενικά ευτυχισμένη οικογένειά τους διαλύθηκε όταν η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016.

Η κίνηση αυτή συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Ήταν μαζί για εννέα χρόνια πριν από τον γάμο τους το 2014.

Από εκείνη την μέρα και έπειτα η σχέση του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του δεν ήταν ποτέ η ίδια.

Ο Μπραντ Πιτ εξετάστηκε από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες το 2016 για κακοποίηση παιδιών μετά από ένα περιστατικό σε ένα αεροπλάνο, που φέρεται να προκάλεσε τον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός κρίθηκε πως δεν έβλαψε σωματικά τα παιδιά του και του ανατέθηκε για λίγο η κοινή επιμέλεια το 2021.

Η Shiloh έχει μεγαλώσει και είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δεινή χορεύτρια.

Ο Μπραντ Πιτ σχολίασε τον χορό της λέγοντας στο Entertainment Tonight το 2022: «Είναι πολύ όμορφο. Δεν ξέρω από πού το πήρε».

Ωστόσο, όσο φαινόταν ότι Shiloh τα πήγαινε καλά με τον μπαμπά της, εκείνη ετοίμαζε τα χαρτιά για να αλλάξει το επίθετό της.

Σύμφωνα με το TMZ, το αίτημα της Shiloh έχει πλέον εγκριθεί επίσημα από τα δικαστήρια και πλέον της επιτρέπεται νόμιμα να ονομάζεται «Shiloh Jolie».

Να σημειωθεί ότι η 16χρονη αδερφή της, Vivienne, καταχωρίστηκε πρόσφατα ως «Vivienne Jolie» στο Playbill για το μιούζικαλ «The Outsiders», υποδηλώνοντας ότι και αυτή επέλεξε να αφήσει το επίθετο του πατέρα της.

Η 19χρονη Zahara εγκατέλειψε, επίσης, το «Pitt» από το όνομά της κατά την εισαγωγή της στο Alpha Kappa Alpha Sorority στο Spelman College στην Ατλάντα τον περασμένο Νοέμβριο, όταν εισήχθη ως Zahara Marley Jolie.

Τέλος, ειδικά τα αγόρια φαίνεται να μην του έχουν ιδιαίτερη αγάπη…

Ο Μπραντ Πιτ έχει να φωτογραφηθεί με τα παιδιά του εδώ και έξι χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: O γιος της Angelina Jolie & του Brad Pitt, o Pax βγήκε από το νοσοκομείο – Πολλά τα τραύματα & μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Shiloh Jolie: Επίσημα πλέον αρνιέται τον πατέρα της, Brad Pitt – Κόβει κάθε δεσμό μαζί του & διαγράφει το επίθετο του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ