Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη: «Απαλείψτε από το διαδίκτυο όλες & συκοφαντικές αναφορές σας στο πρόσωπό μου» - «Δεν παίρνω πίσω λέξη», απαντά ο βουλευτής (φωτό)

Ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης αντέδρασε αμέσως.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού  έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, τοοποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτηση της.

Για το εξώδικο αυτό αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων για τις απευθείας αναθέσεις στο Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού.

«Τόσο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», αναφέρει η κυρία Λινού.

«Η AMKE Prolepsis έχει υποστεί σειρά ανεξάρτητων ελέγχων και είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο οποθενδήποττε κι αν προέρχεται», προσθέτει.

Δείτε το εξώδικο:

Φυσικά ο Βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης αντέδρασε αμέσως.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτησή του:

«Δεν παίρνω πίσω λέξη από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα».

Διαβάστε ακόμα: Η στιγμή της χυδαίας επίθεσης του Παύλου Πολάκη κατά της Νατάσας Πετρούλια – Το κλάμα της Αθηνάς Λίνου – Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Λινού για Παύλο Πολάκη: Σε κανένα χώρο εργασίας, δεν θα ήταν επιτρεπτές αυτές οι συμπεριφορές - Τι απαντά στους υπαινιγμούς για την κοινωφελή της δράση (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ