Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Τι περιλαμβάνει η τετραήμερη γαμήλια γιορτή στα Χανιά - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (βίντεο)

Θα αφαιρεθούν τα κινητά από όλους τους καλεσμένους

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη (Χανιά) και η γαμήλιοι εορτασμοί θα διαρκέσουν από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το πρόγραμμα της τετραήμερης  γιορτή ,περιλαμβάνει:

-Βραδινή έξοδο του ζευγαριού με τους καλεσμένους τους για δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων αλλά και δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι Χανίων.
-Βραδινό ποτό σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων.
-Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων.
-Την Παρασκευή 30 Αυγούστου αναμένεται να γίνει η κεντρική γαμήλια γιορτή όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων, από τις 17.00 έως τις 20.00. Η υποδοχή των προσκεκλημένων θα γίνει στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πάρκου και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δείτε το ηλεκτρονικό προσκλητήριο του γάμου:

gamos-prosklitiriop-kasselakis-1

"Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη"

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τα ΜΜΕ να μην καλυφθεί ο γάμος του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακMπέθ

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης-Τάιλερ Μακμπέθ: Χτίζουν κορμί για το γαμπριάτικο κοστούμι - Σκληρή προπόνηση λίγα 24ωρα πριν τον γάμο τους στα Χανιά (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση Interview: Ιστορικό χαμηλό για τον ΣΥΡΙΖΑ στην πέμπτη θέση με ποσοστό 8,8% – Μπροστά αλλά πτωτικά με 22,2% η ΝΔ
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ