Χαλκιδική: Ένταση ανάμεσα στον πατέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και την δήμαρχο Κασσάνδρας – «Δε θα σας περάσει - Θα σας συνθλίψω» (βίντεο)

Όταν η δήμαρχος Κασσάνδρας είπε στον πατέρα του 19χρονου ότι είναι «μαζί» του, αυτός ξέσπασε.

Σήμερα το πρωί επικράτησε πανικός στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε άδικα την ζωή του στο Λούνα Παρκ, στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Όταν η δήμαρχος Κασσάνδρας είπε στον πατέρα του 19χρονου ότι είναι «μαζί» του, αυτός ξέσπασε.

«Σε τι είσαι μαζί μου;», απάντησε ο πατέρας του 19χρονου.

«Δε θα σας περάσει όσα εκατομμύρια και να έχεις. Θα σας συνθλίψω»,  είπε ο πατέρας του 19χρονου στην κυρία Χαλκιά, η οποία απομακρύνθηκε προς την πίσω πόρτα του δικαστηρίου από μία αστυνομικό, προκειμένου να λήξει το λεκτικό επεισόδιο.


«Αν ήσουν δίπλα μου, θα με είχες στηρίξει και θα άφηνες τα λαμόγια με τις γραβάτες και θα ερχόσουν κοντά μου. Το παιδί μου δεν το ‘φερες και ούτε θα το φέρεις. Έχε τον νου σου. Εγώ τα ‘χω με τους εισαγγελείς. Δε θα σας σώσει τίποτα. Δε με ενδιαφέρουν ούτε τα εκατομμύρια που βγάζεις ούτε τίποτα. Δε θα σας περάσει. Θα σας συνθλίψω. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Δεν ντρέπεστε λίγο για όλα αυτά που κάνετε;», είπε ο κ. Καμπαΐλης.

Την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Χαλκιδικής. Από την πλευρά της οικογένειας του νεαρού ζητήθηκε να διερευνηθεί πού τελικά ανήκει το λούνα παρκ, καθώς εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια μια εταιρία, ζητώντας να κληθούν και άλλα πρόσωπα για κατάθεση.

Διαβάστε ακόμα: Βέροια: Το τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής - Τραγικές στιγμές για την οικογένεια (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα πάρκ: «Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα βρω μόνος μου λύση» - «Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε χωρίς περιοριστικούς όρους»

Διαβάστε ακόμα: Χαλκιδική: Ελεύθεροι αφέθηκαν ο 58χρονος ιδιοκτήτης του "μοιραίου" λούνα παρκ & ο 21χρονος χειριστής - Σάπια & σκουριασμένα τα σίδερα στα καθίσματα των παιχνιδιών (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Χαλκιδική-Θάνατος 19χρονου: Μπροστά στα μάτια του αδερφού & της μητέρας του - Είδαν το κάθισμα να ξεκολλάει - Παραδόθηκε ο χειριστής (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ