Ντούρεκ Βέρετ: «Πριν από την Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί είχα πληγωθεί πολύ από τις γυναίκες» - «Αγαπώ τον αέρα που αναπνέει & ανυπομονώ να την παντρευτώ»

«Φοβήθηκα και σκέφτηκα ότι μια πραγματική πριγκίπισσα δεν ήταν κατάλληλη για μένα», πρόσθεσε για την αρχή την σχέσης τους.

Ο γάμος της χρονιάς έρχεται!

Ο λόγος για τον γάμο της Πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ και του εκλεκτού της καρδιά της, του σαμάνου Ντούρεκ Βέρετ.

Όσο γίνονται οι γαμήλιες προετοιμασίες, ο σαμάνος έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο νορβηγικό podcast «Stavrum & Eikeland» στις αρχές Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη γνωριμία που είχε - μέσα από ένα ραντεβού στα τυφλά - με την πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, τη φοβία του για τις γυναίκες και τις σχέσεις που είχε πριν από αυτή.

Πριν από έξι χρόνια, ένας κοινός φίλος από το Λος Άντζελες έφερε σε επαφή το ζευγάρι.

Ο Ντούρεκ είπε πως «Φοβήθηκα και ακύρωσα το ραντεβού. Σκέφτηκα ότι μια πραγματική πριγκίπισσα δεν ήταν κατάλληλη για μένα».

Να σημειωθεί ότι πριν από κάποιες μέρες, ο σαμάνος υποστήριξε σε άλλο podcast, το «Heartsmart Conversations», το οποίο η φιλοξενεί η 52χρονη πριγκίπισσα μαζί με δύο φίλους της, ότι η συνάντησή του με τη Μάρθα Λουίζ... είχε μάλιστα προβλεφθεί!

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πολυαγαπημένο της, σαμάνο – Γιατί η βασιλική οικογένεια δεν θα φωτογραφηθεί μαζί τους (φωτό)

«Έβγαινα με άντρες για ένα διάστημα και ήμουν στην Τουρκία εκείνη την εποχή, όταν πήγα σε μια καφετζού και μου είπε: θα παντρευτείς μια γυναίκα. Τότε σκέφτηκα, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Οι γυναίκες με έχουν πληγώσει τόσο πολύ μέχρι τώρα, γι' αυτό ήμουν με άντρες».

Τον φόβο του τον ξεπέρασε και συνάντησε τη Νορβηγίδα πριγκίπισσα.

Η πρόταση γάμου δεν άργησε!

Η Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, ξετρελάθηκε μετά το πρώτο τους ραντεβού: «Λατρεύω τη σοφία, το χιούμορ και το βάθος του Ντουρέκ, μπορώ να του μιλήσω για τα πάντα και με καταλαβαίνει. Α, ναι... και είναι πολύ όμορφος».

Ο Ντούρεκ απάντησε κολακευμένος: «Αυτό που αγαπώ περισσότερο σ' αυτήν είναι ότι είναι σπουδαία μητέρα. Δίνει στα παιδιά της τόση αγάπη αλλά και τόσο χώρο για να αναπτυχθούν. Λατρεύω τις γκριμάτσες της. Αγαπώ τα πάντα επάνω της. Αγαπώ τον αέρα που αναπνέει & ανυπομονώ να την παντρευτώ».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Απειλεί με μηνύσεις την μελλοντική πεθερά της – Η τραγική σχέση του σαμάνου αρραβωνιαστικού της με την μητέρα του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ