Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Ξεκίνησαν οι εορτασμοί στα Χανιά με δείπνο & ποτό στο λιμάνι - Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Τετραήμερη γιορτή για το αγαπημένο ζεύγος

Και ναι, μετά από μήνες αναμονής, ξεκίνησαν κι επίσημα οι εορτασμοί για τον γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Χθες, (28/8) το πρόγραμμα περιελάμβανε βόλτες στο Παλιό λιμάνι των Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews, λίγο μετά τις 19:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, έφτασαν στο γνωστό κέντρο εστίασης, όπου εκεί τους περίμεναν οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους.

Εκεί απόλαυσαν δείπνο με θέα το ενετικό λιμάνι στην ταράτσα, η οποία είχε ομπρέλες για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, προσπαθώντας να κρατήσουν ιδιωτική τη στιγμή, κάτι που είχε ζητήσει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω ανακοίνωσής του.

Μετά, ακολούθησε ένα χαλαρό ποτό σε μπαρ, το οποίο μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ότι θα είναι κλειστό για το κοινό λόγω "ιδιωτικής εκδήλωσης".

Αναλυτικά το πρόγραμμα για σήμερα, αύριο 30/8 και μεθαύριο 31/8

Σήμερα Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραλία!

Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του θα απολαύσουν το πρωί τη θάλασσα σε γνωστό beach bar του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων. Το βράδυ δείπνο σε κτήμα εκδηλώσεων.

Μάλιστα, οι έξοδοι αυτές γίνονται σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με το ζευγάρι να επιθυμεί να αποφύγει τη δημοσιογραφική κάλυψη των συγκεκριμένων εξόδων.


Την Παρασκευή κορυφώνονται οι εκδηλώσεις, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτούν στις 17:00 στον Βοτανικό Κήπο, έναν επίγειο παράδεισο  με φυτά, νερά και ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στην τελετή δεν θα παρίσταται ιερέας ούτε κάποιος τοπικός από τον Δήμο Πλατανιά, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 150 άτομα.

Πηγές από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι ο wedding planer έχει ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων προκειμένου Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο από τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια σε μια βίλα που βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους σε beach bar.

Πηγή φωτογραφιών: zarpanews

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Τι περιλαμβάνει η τετραήμερη γαμήλια γιορτή στα Χανιά - Αυστηρά μέτρα ασφαλείας (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Κασσελάκης-Τάιλερ Μακμπέθ: Χτίζουν κορμί για το γαμπριάτικο κοστούμι - Σκληρή προπόνηση λίγα 24ωρα πριν τον γάμο τους στα Χανιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ